Bravalla festivalil Rootsis.Foto: Vida Press
Maailm
1. juuli 2016, 16:49

Veaparandus: Rootsi laulja on Zara Larsson, mitte Lena Larsson.

ASJAD HULLUD: Rootsis vägistati naine festivali kontserdi ajal otse lava ees (93)

Rootsi politsei hoiatab praegu toimuva hiigelfestivali naiskülalisi vägistaja eest. Eile õhtul Bråvalla muusikafestivalil vägistati noor naine kontserdi ajal otse lava ees. Vägistajat ennast ei õnnestunud ohvril suures rahvahulgas näha.

Keset Rootsi laulja Zara Larssoni esinemist umbes kella 22.30 ajal tundis lava ees rahvahulgas seisnud naine, kuidas mees temasse tagantpoolt sisenes, rääkis Rootsi politsei pressiesindaja ajalehele Expressen. Ilta-Sanomat vahendab, et naine pani esimese reaktsioonina jooksu. Ta küll pääses vägistajast, kuid ei jõudnud näha, milline see mees välja nägi. Ümberringi oli palju rahvast. 

Rootsi politsei otsib nüüd pealtnägijaid, kes võiksid anda täiendavat informatsiooni juhtunu kohta. 

Seni veel anonüümset vägistajat on hurjutanud Zara Larsson Twitteris.

"Mine põrgusse sina, kes sa häbematult vägistad publiku hulgas tüdruku. Sa väärid põrgus põlemist." Ja jätkab: "Ptüi, pagana kutid, kes panevad tüdrukud tundma end kaitsetuiks, kui nad lähevad festivalile. Ma vihkan kutte. Vihkan vihkan vihkan," kirjutas laulja. 

Vägistaja ohver viidi haiglasse. Tõsiseid füüsilisi vigastusi ta ei saanud. Kahtlusalust ei ole kinni võetud. Politsei hoiatab, et suurel festivalil võib vägistaja uuesti rünnata. 

Lisaks vägistamise kaebusele sai politsei eile veel neli avaldust seksuaalse ahistamise kohta, millest kaks leidsid aset samuti Zara Larssoni esinemise ajal. 

Kolmepäevasel muusikafestivalil on peaesinejateks Rammstein, Mumford & Sons, Volbeat ning Nightwish.