Saund

Olukorda kommenteerib Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann

Eros Ramazzotti kontserdile pileti ostnud ootavad siiani oma raha tagasi, tähtaeg kukkus eile (7)

LISA KOMMENTAAR

Eros5. juuli 2016, 18:13
Igaljuhul üksasi on mulle selge - piletilevi, kui asutust, kes röövib oma klientidelt raha, usaldada ei saa ja nende teenuse kasutamine on seotud riskiga oma rahast lihtsalt ilma jääda.
Kamasotty1. juuli 2016, 21:01
Lollidelt tulebki raha ära võtta.
Eros5. juuli 2016, 18:06
Sa idioot pole ilmselt ühelgi üritusel/kontserdil kunagi käinud, et tuled siis plõksima.
1. juuli 2016, 20:04
MUlle kanti raha juba aprillis tagasi. Suhtlus Piletileviga oli väga meeldiv.
Tulevastele melomaanidele 1. juuli 2016, 17:16
Ja loomulikult ka Piletilevile tähelepanuks,et tuleb uurida kes on artisti maaletooja,mis on tema taust ja kui tal taust puudub,siis lugupeetud institutsioonid,nagu Piletilevi seda on,ei tee sellistega koostööd.Praegusel juhul on Piltilevi olnud garantiiks,et antud üritus toimub lubatud ajal ja vormis ja ei mingeid agasid.Et ä(ü)ritus jäi ära,siis teeb lugupeetud firma oma rahakotirauad lahti,õiendab võlad,vabandab ja siis pigistab kogu kahjumi ja plekilise renomee,potapovitelt ja proskurjakovidelt kuhjaga välja.Et mäletaksid.
pmst1. juuli 2016, 17:11
Piletilevi ei kanna raha ürituse korraldaja arvele enne ürituse toimumist, seega kogu piletiraha on Piletilevi käes. Piletilevi omalt poolt lisab pileti hinnale veel mitmed summad lisaks + käibemaks.
Kes tahab oma raha tagasi peab pöörduma Piletilevi vastu Tarbijakaitsesse ja kui vaja hiljem kohtusse. Ei tasu uskuda Piletilevi häma.
Võlausaldaja1. juuli 2016, 14:44
Piletilevi ei ole andnud pileti ostnutele lisainfot. Pärast juunikuud on kirjad antud teemal vastuseta. Kodulehel puudub samuti täiendav info. Tarbijakaitse võtab menetlusse vaid üle 30€ vaidlused ja nende otsused on soovituslikud, seega sõidetakse julmalt oma klientidest üle.