Väljavõte Ramazotti kontserdile pileti ostnud Ülle kirjavahetusest PiletilevigaFoto: Erakogu
Saund
1. juuli 2016, 14:24

Olukorda kommenteerib Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann

Eros Ramazzotti kontserdile pileti ostnud ootavad siiani oma raha tagasi, tähtaeg kukkus eile (7)

Eile ootasid mitmed inimesed, kes olid soetanud pileti märtsis toimuma pidanud Eros Ramazzotti kontserdile, tagasi summat, mis pääsme eest kunagi välja käidud sai. Paraku pidid nii mõnedki päeva lõppedes pettuma. Piletilevi poolt avalikult välja kuulutatud makse tagastuse tähteg oli eile.

Õhtulehega võttis ühendust Ülle, kes samuti oli pileti ostnud ning nüüd oma raha tagasi saada lootis. "Ramazzotti ära jäänud kontserdi piletite eest pidi raha tagastatama hiljemalt 1. juuliks 2016. Tänase, 30.06.2016 seisuga ei ole seda tehtud," sõnas ta eile. Ülle usub, et ta pole ainus, kes peab oma "kulutused korstnasse kirjutama". 

Piletilevi juhataja Jaanus Beilmann selgitas Õhtulehele tekkinud olukorda kommenteerides, et tänavu 30. märtsil  toimuma pidanud Eros Ramazzotti kontserdi korraldajafirma Herman Stage SIA võttis kohustuse tagada Piletilevile kõik piletite tagasiostuks vajalikud rahalised vahendid 1. juuliks. "Kahjuks ei ole Herman Stage SIA tänaseks oma kohustusi täitnud," tõdes Beilmann.

Beilmann selgitas ka, et Herman Stage SIA juhi Aleksandr Povarovi sõnul on võetud kohustuste täitmiseks vaja rohkem aega, kui ta algselt ette nähti. "Korraldaja ei ütle võetud kohustustest lahti, vaid lubab need täita 1. detsembriks 2016," kinnitab Piletilevi juhataja, kelle sõnul on suurem osa ära jäänud kontserdi piletitest tänaseks tagasi ostetud.

"Kõik müügipunktidest ostetud piletid on tagasi ostetud, samuti on rahuldatud esimesed 190 avaldust internetipoest ostetud piletite tagasi ostuks. Piletilevi sõltub praeguses olukorras kahjuks täielikult korraldajast ja jätkab rahaliste vahendite laekumisel piletite tagasiostu avalduste rahuldamist. Viimased tagasiostud tehti 29. juunil 2016." 

Beilmann sõnab veel, et kõigil piletiostjatel, kellele nende avalduse rahuldamise jätkuva ootamise olukord ei sobi, on võimalus pöörduda Tarbijakaitseametisse.
"Piletilevi aitab jätkuvalt kaasa tekkinud olukorra lahendamisele," lubab ta.

30. märtsil kirjutas Õhtuleht, et Venemaa uudisteagentuur ITAR-TASS teatas 29. märtsi hommikul, et ära jäävad kõik Eros Ramazzotti kontserdid, mis plaanitud Venemaale, Eestisse ja Armeeniasse ning kuupäevad kustutati ka laulja kodulehelt. Baltikumipoolse korraldusega tegelev Läti promootori Herman Stage CO SIA esindaja Astrid Milpaki sõnul püüti päästa, mis päästa annab. Kahjuks see ei õnnestunud. "Meie poolt võis kõik toimuda. Asjad olid makstud ja korraldatud," nentis Milpak, kelle sõnul läks Ramazzotti tiim tülli Venemaa vahendajaga.