Inimesed

Puuetega inimesed: kassahitt "Mina enne sind" kisub pisaraid meie arvelt! (5)

LISA KOMMENTAAR

Kujunemas on "solvumis-spetsialistide" generatsioon :S1. juuli 2016, 23:34
Filmi pole näinud, kuid raamatus ei ole kindlasti mingit "signaali" suunal, et teie ratastooli-rahvas minge nüüd ära surema! Aga eks igaüks mõtleb oma rikutuse tasemel - kui tahad näha igas mõttes, pilgus, sõnas (filmis, laulus jne., jne.) solvangut, ahistamist, ära kasutamist, rassismi ja mida kõike muud, siis sa seda ka näed. Andke aga tuld ja näidake kui küündimatud te virisejad olete. Tolereerima/aktsepteerima peab vaid teid, teie ise ei pea küll kellegi ega millegiga leppima - muuhulgas sellega, et ülejäänud maailmal on parematki teha kui teie solvamise ja "teie arvelt pisarate kiskumisega" tegeleda!
No mida veel!1. juuli 2016, 23:17
No mida rumalat kiunu! Mõnele kohe meeldib olla solvuvas ohvripositsioonis! Niinimetet kassahitt on tehtud samanimelise raamatu ainetel ja pole ilmselgelt mõeldud kellegi a r v e l t pisarat kiskuma. Ellu ja üksi jääb paraku nö. terve inimene, kelle "arvelt" võib ka väga vabalt pisaraid kiskuda. Lugege raamatut, nautige filmi, süvenege (armastus)loosse ning ärge arvake, et maailm keerleb ainult ümber teie (viga saanud) naba.
Jagan arvamust!1. juuli 2016, 15:04
Puudutab küll hinge, kui filmides teatud puudeid või sünnidefekte inetult ära kasutatakse. Mis tundega vaatab huulelõhega laps filmi "Kevade," kus on üks lõik, milles filmis naerab kogu klass ja kinosaalis rahvas? Või film: "Vale pööre 5," kus selle defektiga on loodud monsterinimene. Või filmis: "Kui lapsuke kaob," on üks kahtlusaluseks. Kuna olen keskealine, siis olen kasvatanud paksema naha, aga teiseliseeas lõika kõik nagu noaga!
naisteleht1. juuli 2016, 12:14
pedrull1. juuli 2016, 12:12
Kes on sünnist saati ratastoolimeheks loodud, sel on võib-olla lugu arusaamatu. Aga paljudel ei ole elutahet,kui ta on elanud sadu kordi paremat elu kui seda ratastool võimaldab. ja ka nii arvavad inimesed tahavad filmi nautida! Kas nüüd jälle ruttu tavalisi kiusama ja filmi ära keelama? Vähemusele kõik õigused käskida-puua-lasta?