Gertu Pabbo Eesti Laul 2016 võistlusel. Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
30. juuni 2016, 14:11

STAARID SUVEL | "Eesti otsib superstaari" täht Gertu Pabbo lendas esimest korda elus lennukiga (4)

"Eesti otsib superstaari" finaalis teisele kohale tulnud võluv lauljanna Gertu Pabbo tegi sel suvel algust maailma avastamisega. 

Lauljatar on jõudnud juuni jooksul puhata nii kodulinnas Tõrvas kui ka Portugalis ja Hispaanias. Põnevust lisas välismaareisile ka asjaolu, et see oli esimene kord Gertul lennukiga sõita. See aga teda ei hirmutanud - Hispaaniasse tahab laulja kohe kindlasti veel tagasi minna.

Kõige rohkem meeldib suve juures Gertule päike, sest see annab palju energiat ja tekitab hea tuju. "Ning muidugi need hommikused kohvijoomised aias!" õhkab muusik.

"Veetke võimalikult palju aega oma lähedastega, olge looduses ning nautige sõprade seltskonda!" soovitab Gertu. Ta ise armastab üle kõige suve veeta maal vanemate juures. "Eestis on võimalik väga hästi suve nautida ja puhata," on Pabbo veendunud.

Häid suvemälestusi on vaid 20-aastasel lauljataril kogunenud väga-väga palju. "Ma jääksingi neid siia loetlema," naerab ta. Küll aga toob ta eraldi välja elu esimese lennu Portugali ja seal veedetud aja. Samuti meenub talle kohe tuur Ott Leplandi ja The Sun'iga.  

Esinemas näeb lauljatari näiteks Tallinna Merepäevadel. Lihtsalt külastajana plaanib naine suurematest üritustest väisata Õllesummerit.

Kuna suvi on käes ja lahedaid tegevusi lõputult, siis uuris Õhtuleht Eesti staaridelt, mida nemad suvel plaanivad teha.