Luisa värk koos tütrega Foto: Aldo Luud
Inimesed
30. juuni 2016, 12:30

Lisatud Taavi Rõivase kommentaar!

TV3 VIDEO | PALJU ÕNNE! Luisa Värk ja Taavi Rõivas ootavad oma teist last!

Küsimus, kas peaministri pere ootab endi sekka uut ilmakodanikku, on aktuaalne olnud juba mõnda aega. Spekulatsioonid said hoogu juurde võidupühal, mil Luisa senisest ümarama pihaga paraadi väisas. 28. juunil kinnitaski lauljatar R2 hommikuprogrammis, et on tõepoolest beebiootel. 

"Kes teeb, see jõuab," ütles aasta teises pooles lapse ilmale toov Luisa Värk. Nimelt plaanib lauljatar ärikorralduse alal ka ülikooli lõpetada. "Läheb nii, nagu alati läinud on," ütles Luisa, kes oma esimese lapse kõrvalt samuti kooli lõputööd kirjutas.

"See on täitsa isiklik teema, las ta jääda nii," ütles Luisa, kes lapseootuse teemal avalikkusega rohkemat jagada ei soovi. 

Kas Luisa vahepeal ka salaja abiellunud on, ei taibanud "Suvehommiku" saatejuht Kaidor Kahar enda sõnul küsida, kuid lisas siiski, et sõrmust, mis sellele viidata võiks, Luisal sõrmes polnud. Samuti polnud sõrmust sõrmes täna pressikonverentsi andnud Taavi Rõivasel. Et paar ikkagi abielus pole, kinnitas Rõivas ka TV3-le. "Seda ei ole võimalik salaja teha," lisas ta. 

Millal aga on oodata lapsukese ilmaletulekut? Rõivase sõnul juhtub see aastavahetuse paiku. 

Peaministri peres on kasvamas ka juba 7aastane Miina Rihanna.

Vaata intervjuud Taavi Rõivasega TV3 videost!