Urmas PaetFoto: Erik Prozes/Postimees
Eesti uudised
29. juuni 2016, 20:11

Nordica teenis ära europarlamendi liikme meelepaha (6)

Alles eile jagas ettevõtja Peeter Rebane sotsiaalmeedias oma hiljutisi negatiivseid muljeid lennureisist Nordicaga. Täna langes lennufirma aga Euroopa Parlamendi liikme Urmas Paeti meelepaha alla.

"Ma väga lootsin, et noore, kuid paljukannatanud Nordica-nimelise lennufirma peale pole ehk põhjust enam pahandada. Et kogemust tuleb juurde ja endised Estonian Airi suhteliselt uued lennukid hakkavad Nordica värvides lendama. Kahjuks pean tunnistama, et eksisin. Täna jättis Nordica taas mitu lendu lihtsalt ära ja mingit teadet selle kohta reisijatele ei saadetud. Nii nagu mitmed teised lennufirmad teevad," kirjutas ta Facebookis.

Paeti sõnul on imelik, et kuigi Nordica kodulehel on kirjas, et firma prioriteet on ühendused Eestiga, on tegelikkus ikka see, et just Eestist jäävad lennud ära.

"Veelkord - Nordica loodi selleks, et oleksid tagatud ühendused Eestist ja Eestisse oluliste Euroopa keskustega. Ja kui jõudu üle jääb, siis võib ju teha ka Örebru ja Kopenhaageni vahelisi lende või lende huvitavatesse Balkani ja Musta mere kuurortitesse. Seda jõudu aga tegelikult praegu üle ei jää. On ülim aeg meenutada, mis põhjusel Eesti riik vähem kui aasta tagasi Eesti lennufirma asutas," kurjustas ta.