Norman Salumäe Eesti Laul 2014 finaalkontserdil.Foto: MATI HIIS
Inimesed
29. juuni 2016, 09:45

STAARID SUVEL | Laulja Norman Salumäe: "Tehke suvel midagi uut ja ägedat!"

"Eesti otsib superstaari" saate finalisti ja Eesti Laulul osalenud laulja Norman Salumäe suvi tuleb põnev. Ta teeb kaasa menukas suvemuusikalis "Viiuldaja katusel", mille paljud etendused on juba välja müüdud.

Norman Salumäe sõnul jääb tal suvel töö kõrvalt aega ikka puhkamiseks ka. "Nädala lõpud on tavaliselt töisemad, seega puhkehetked jäävad pigem nädala algusesse," selgitab ta.  

Lauljale endale meeldivad suve juures kõige rohkem pikad valgusrohked päevad: "Saab rattaga sõita, piknikku pidada, sõpradega vabas looduses aega veeta ja sportida."

"Mina usun, et Eesti on väga ilus koht, kus oma suve veeta. Tasub vaid linnast loodusesse ära sõita ja veenduda selles, kui ilusas riigis me elame," õhkab muusik.

Suurematest üritustest väisab Norman tõenäoliselt Positivus Festivali ja Intsikurmu festivali.

Lugejatel soovitab Norman suvel teha midagi ägedat, midagi sellist, mida pole kunagi varem teinud. "Näiteks surfamine, langevarjuga hüppamine, seinal ronimine vms. Hoiab meeled tervetena!" julgustab muusik.

Enda kõige ägedamaks suvemälestuseks peab Norman mõne aasta tagust reisi Skandinaaviasse, kuhu mindi kogu perega. "Selle reisi ajal käisime ka Norra mägedes matkamas. See oli tõeliselt lahe kogemus," meenutab laulja.

Kuna suvi on käes ja lahedaid tegevusi lõputult, siis uuris Õhtuleht Eesti staaridelt, mida nemad suvel plaanivad teha.