Inimesed

"Ükski inimene pole võimeline Häädemeeste ufonähtusi tõlgendama. Ka Rooma paavst jääb siin poisikeseks!" (45)

LISA KOMMENTAAR

Taavi ikka30. juuli 2017, 15:34
6151. juuli 2016, 11:03
ma olen näinud ja samal ajal nägi ufot mitmeid teisi inimesigi
usun kõike30. juuni 2016, 03:30
Ufod on kindlasti olemas ja lapsi toob ka ikka toonekurg.
ak.1. juuli 2016, 19:51
Ära usu kure juttu,aja ise asi jutti.
usun kõike1. juuli 2016, 22:46
Aga kui uskuda ufo juttu, tuleb uskuda ka kure juttu. Mõlemad on ühel tasemel.
:)2. juuli 2016, 22:50
Usu ikka seda mida teadlase-onud sulle räägivad.
sis om jama29. juuni 2016, 23:21
võib-olla ehk maakera sial kohas veidi lapik.
kohalik 29. juuni 2016, 22:58
ufo kolts vajab väheke ravi , ta natuke hull ,ma ise kohalik ja iga päev käin mereääres ja sealt sõidab alati üks laev mööda ja need maa pealsed tuled on lõkke kohad ja ma tean täpselt ,üks laev sõidab rautselt öösel kell 1 mööda pärnu poolt alati tuleb see ,IVO KOLTS TÕMBA NAHUI SIIS HÄÄDEMEESTELT LAS INIMESED ELAVAD NORMAALSET ELU
30. juuni 2016, 06:44
Kui kirjaoskamatu KOHALIK kord kirjutama õpib, tekib tal võime häbeneda oma eelnevat labast nõmedust.
tiblastunud7. august 2016, 17:30
Mihkel29. juuni 2016, 22:32
Olen jaagupi küla elanik ning merekohal on tõesti kummalisi nähtusi. Küll aga asukoht kus nn portaal nüüd lausa avatud on pole minusilmis küll mingi ime asi. Lugu juhtus nii ,et sõber lappes peaga arvas, et võiks põllule suure kolmnurga panna ala energia püüdjana vms. Olen ise ka alternatiivsete teooriate pooldaja aga antud kolmnurgaga (ehk kõikvõimsa portaaliga ) midagi silmeette ei löö. Inimesed on vaadelnud sellest läbi kuldset linna ja mida veel. Samas ühtegi nähtust konkreetselt seal olnud ei ole. Inimestel on tekkinud mingi avatuse top list ja kohalik hunnik doktoreid võistlevad , kes on suurem nn nõid ja ravitseja. Varasemalt rahulik maakodu on hakanud muutuma mingiks psühhoosi korteriks. Aitähh !
iganes29. juuni 2016, 20:20
Peale seda,kui ameeriklased olid heitnud 2 pommi Jaapanile, ning neist oli saanud tuumariik kohtus nende riigi juht tulnukatega. Esimene grupp- plejaadlased (kes hoiavad Maad nn. garantiinis kosmilise s vahelesegamise mõttes) tegid ettepaneku: Andke planeet Maa valitsused neile oma tuumapommid ja vastu anname me vabaenergia ja muud planeedi reostust vähendavad tehnoloogiad. Teine grupp- orionlased pakkusid kohtumisel,et nad annavad oma tehnoloogia aga vastu soovivad saada inimeste DNA-d. Planeedi esindajana otsustas see külma sõja aegne liider,et ei loobu oma tuumaarsenalist,ning tegi leppe teise tulnukate grupiga. Kahetsusega on pidanud plejaadlased pidanud pealt vaatama kuidas meie valitsused on oma rahva selja taga teinud sellise lepingu,millel on olnud kohutavad tagajärjed koos salatsemisega. Ja neid röövimisi on tihti toime pannud hallid Zetad,kes on osavad kosmilised vargad. Plejaadlaste kosmiline garantiin meie planeedil loodi peale Atlantise langust, et inimeste teadvus saaks rahumeelselt areneda. Praeguseks hetkeks on kõik tuumaarsenal tehtud ja muudetud kahjutuks,sest ühegi pommi lõhkamist pole enam lubatud. Ka teiste eksootiliste relvade kasutamist planeedil,nt.ilma muutmist sekkutakse kõrgemalt poolt, et elavat planeeti -meie kodu kaitsta. Mida aga tegi valitsus nende tulnukate poolt antud tehnoloogiliste failide ja andmetega oli praktiliselt kasutu,sest orionlased ei andnud kasutusjuhendeid ja eeskirjasid. Kõik need aastad uuriti neid faile salajates laborites, kui zetad samal ajal inimeste ja loomadega testisid. Kuid nüüd on varjamiste lõpp,sest youtube on täis materjali mida siin vabas vormis jagasin. Kui meie Eestis hoiame loodust ja seda teevad ka teised rahvad,ning me ei sõdi oma naabritega,siis muutub meie hirmutamine ja poliitikute poolt petmine võimatuks. Ning lähimal ajal näeme kõik tulnukate laevu üha rohkem ja aasta pärast ka esimesi ametlikke maandumisi. Namaste
29. juuni 2016, 22:22
"Mida aga tegi valitsus nende tulnukate poolt antud tehnoloogiliste failide ja andmetega oli praktiliselt kasutu,sest orionlased ei andnud kasutusjuhendeid ja eeskirjasid. "
Ning valitsus ei osanud neid kasutusjuhendeid ka ise küsida?
Aastat ehk 20+ tagasi sai googlest lugeda üht huvitavat kirjutist, (kirjutajaks oli üks meie babtist B.) kus mainiti et Ameerika mormoonidele edastati kõikide Eesti elanike nimed koos sünniaastatega. Ei tea, kas olidki koos DNA-dega? :) Hiljem see kirjutis kustutati googlest.
29. juuni 2016, 19:21
!!!29. juuni 2016, 17:09
Kui Rooma paavstki nende nähtuste tõlgendamisel poisikeseks jääb, ju siis tuleks kutsuda konsultatsiooni andma mõni imaam või suurmufti ise.
JUSS30. juuni 2016, 02:44
Arvan, et ka šeik-ul-islam ei jääks selgitusi andes hätta.
Ulme29. juuni 2016, 16:20
Maa on tõesti lame lennukid peaks muidu nokk maas sõitma.Suur jõed voolavad gloobusepealt vaadates üles. huvitav.
:)1. juuli 2016, 15:04
Seal pole ju midagi imelikku, oleval on ju põhi!
te raisad kus mu komm29. juuni 2016, 15:32
isegi seda ei lubata kirjutada kui seda nähtust juba üle paarikümne aasta näinud ... ja veel hästi selge ja ilusa ilmaga,nüüd mõelge kes oskab.
rommapaavst29. juuni 2016, 11:01
Need on laevade tuled horisondil. Mere kohalt tõusev soojem õhumass loob õhuläätsed mis moonutavad kaugel horisondil olevad objektid tundmatuseni.
irw29. juuni 2016, 11:44
Jah, kogu maailm on teadnud valesti. Maakera on tegelikult lapik....Ainult Maa muidugi sest kõik teised planeedid on vaadeldavad keradena.
suht konkreetne29. juuni 2016, 12:34
parem zuum oleks võinud olla mingi kumerus pole kuskil mõõdetav praktikas
uhti uhti uhkesti 29. juuni 2016, 13:37
Lapiku Maa idikad võiks võtta tugeva teleskoobi ja kuna Maa pole ümmargune siis Tallinas rannalt vaadata Helsinki linnapanoraami või Otepäält Himaalaja kõrgemaid tippe. Vajalik on tavaline astronoomiline teleskoop vaid.
ak.1. juuli 2016, 20:08
Maa on lapik.29. juuni 2016, 10:58
Las Vatikan avaldab saladused mida inimesed ei tea.Peale seda ei ole maailm enam endine.
ak.1. juuli 2016, 20:07
Pole midagi lihtsamat29. juuni 2016, 10:48
kui leppida kokku mõne helikopteripiloodiga mõni ilus õhtu.
kui tulukesed ilmuvad - õhku ja kohale.
või paadiga. Mis see siis on!
Ja keegi29. juuni 2016, 10:48
ei tule selle peale, et looduses on nähtuseid, millest inimõistus üle ei käi. Ei ole inimene mitte "looduse kroon", ei ole!
vene piirivalve29. juuni 2016, 10:08
meelitab virvatulukestega
Elektrik29. juuni 2016, 09:30
Huvitav kas EMP seade hakkaks nende UFO-de peale? :D :D :D
Ufonaut29. juuni 2016, 09:27
Ma võin seletada. Rooma paavst võib täna puhata.
Siiani on kõik need UFO-de nägemised, Roswellid ja Area51 olnud ALATI uue lennutehnika katsetused, õnnetused ja pealtnägemised. On ka nüüd. Ütelda, et tegu on UFO-ga, on korrektne, sest UFO tähendab pikalt ja tõlkes Unknown Flying Objekt ehk tundmatu lendav objekt ja salajased ja katsetusjärgus olevad lennumasinad seda ka on. Kui need ledavad asjandused ilmuvad veest nähtavale, siis teadke, et tänapäeva droonid oskavad juba ka lennata õhus, sõita maal, veel ja vees, ning mõned droonid on ka samal ajal nii lendavad, ujuvad kui sukelduvad. Selliseid droone võib lendu lasta ka mõnelt allvee aluselt jne. Eks NATO testib siin omi uusi droone ja proovib ufo juttudega venelasi heidutada, et vaatake kui uhke tehnika meil, müstikasse kalduvad metsamehed ja propagandameedia arvavad lausa et maaväline värk. Tegelikult arvan, et nende uudiste autor on ise võibolla üldse nende katsetustega teadlikult või teadmatult seotud, ehk siis tema töö võibki olla neid katsetusi jälgida ja nende kohta kahtlase väärtusega "infot" jagada. Aga võibolla tiirutataksegi neid droone kõige aktiivsema külahullu nina all teades et see hull jookseb seda kindlasti igale poole kajastama.
Igatahes igasugustele ufonautidele mõtlemiseks, et inimese ehitatud droonid ületavad täna oluliselt oma lennuvõimete ja omaduste poolest 20 aasta taguseid UFO-sid. 90-nendate alguses esitleti F-117 Stealt Hawki meedias kui ufot, kuid´gi see oli välja arendatud juba 60-nendate aastate lõpus. Jne, jne, jne.
Vaadates universumi suurust ja aimates, et iga täht on päike, millel on oma planeetide süsteem, on pea võimatu arvata, et oleme universumis ainus intelligentne eluvorm ja ma ei väida oma jutuga et maavälist elu ei ole. Kindlasti on, aga need maa ümber tiirutavad lennumasinad on küll ikka meie enda planeedil valmis meisterdatud sõjatehnika.
29. juuni 2016, 11:20
Droonid ei ilmu sädeleva valguskerana su nina ette ja ei pane sind oma tahte järgi tegutsema. Orbe on mitmesuguseid ja nende päritolus tuleb vahet teha. Kui mõni selline ilmub teie ette, siis jälgige kas teie käitumises ja mõtetes ei toimu muutusi.
http://www.som.org/3library/interviews/orr2.htm
Threshold: „When you speak of dematerializing, would you describe what you mean?“
Orr: „It involves turning the physical body into a ball of light. Everything contracting into the chakras. When you do that, the chakras take on a shape which is referred to as a ball. When you are in that form you can travel at the speed of thought anywhere you want in the universe including the heavens and all the galaxies. That sounds like a pretty interesting talent. I’ve had a few friends who have had those experiences. It is kind of hard for them to talk about because the reality is a different kind of reality.“
küsimus29. juuni 2016, 09:23
See ei liigitu küll selle teemaga, aga küsimus selline. Mis toimub eesti riigis kui hävitajate lende harjutatakse juba öösel kell 1,30. Öösel kui kõik on vaikne ja inimesid magavad aknad avatud möirgab üle maja öösel sõda harjutav lennumasin, kas meil on siis tõesti juba sõjaolukord.Kas keegi oskab kommenteerida.Ülelend toimus Pärnumaal, Saarde vallas ja sealt edasi Häädemeeste poole, Ufod need kindlasti polnud.Kui see polnud hävitaja siis mis see oli?
29. juuni 2016, 10:24
täna õõsel oli raske magama jääda sest need lollakad lennukid lendasid pidevalt siit üle ka Lätti.
hm29. juuni 2016, 17:07
Ärge kobisege aborigeenid. Teie maa on müüdud sõjapolügoniks.
maamiiz2. juuli 2016, 00:06
võimalik et toodi mingi uuem hävitaja oma lastiga pimeduse varjus ,nagu vanastigi
Paar tagasihoidlikku küsimist.29. juuni 2016, 09:01
Kui kaugel rannast need tuled on? Kas ka õhust nähtavad?
manfred29. juuni 2016, 09:01
Kui keerata ISO 16000 peale ja aparaadile mitme konvertegiga ette 3000 mm objektiivi, siis võib tõepoolest igasugu imelisi kaadreid saada enamvähem ükskõik millest.
Mis kosmonautika? Nõukaliidus osales kosmoseprogrammis tuhandeid inimesi ja taolisi puhkekodusid oli sadu kuhu mõni nendest tuhandetest kes iialgi kosmosesse ei sattunud jah päris kindlasti suveks puhkama sattus.
Pluss29. juuni 2016, 08:53
tuleb minna Taeva, ülesse, kõik koos ja jalgratastega. Võtke cocacoola ja neeger ning pede ka kaasa. Siis on kogu seakari "esindatud". Laias laastus ja "värvides".
BööHääHää29. juuni 2016, 08:51
Noo, see on ju lihtne. Paharetid kärutässivä üle taeva ja lasksid kõhutuult. Keegi tömmas peerust tuld! Kisa, kära, melu kuipalju. Tegeliklt vaid kamp tühihändu. Tuless elektrikaejus taeva tirida, Saaks nalja!
Seenetoorik29. juuni 2016, 08:32
"Tean kindlalt, kes need on – need on meie loojad, jumalused, kes annavad märku, et vaimne maailm valitseb ainelise üle," - Mina küll ei taha olla loodud selliste tolvanite poolt, kel pole endast märkuandmiseks paremat moodust kui kuskil poolmetsikus kohas kaootiliselt tulekeradena vilkuda. Inimene, kes tuleb mõttele, et tema looja on selline, pole ise sugugi targem.
Rooma paavst29. juuni 2016, 08:20
Kuue aasta jooksul tegi pilte. Aga et võtaks paadi ja läheks vaatama mis seal on - see oleks palju palutud ?
29. juuni 2016, 09:05
Oh, sind naiivset küll, need ei ole käegakatsutavad asjad ja lähenedes ei pruugi neid enam näha ega olla.
ahsa29. juuni 2016, 13:41
Pigem muutuvad nad lähenedes milekski tavapäraseks ja maiseks. Sellepärast, et illusioone on ebameeldiv lõhkuda, pole vaja neid nähtusi loogiliselt ja lihtsate vahenditega kontrollida.