Indrek Treufeldt kihlus: "Õiged inimesed said kokku ühel hetkel."Foto: Teet Malsroos
Inimesed
28. juuni 2016, 06:00

Indrek Treufeldt kihlus: "Õiged inimesed said kokku ühel hetkel." (4)

"Kihlumine oli väga lihtne ja omavaheline," pillab Indrek Treufeldt oma hiljuti avalikkuse ette jõudnud kihlusuudise kohta. Kihlatuga kohtumise kirjeldamises jääb telemees aga napisõnaliseks.

"Ega seal ole ka midagi niisugust, millest peaks kangesti jutustama. Lihtsalt õiged inimesed said kokku ühel hetkel, mis seal ikka. Midagi rohkemat ja detailsemat ei oska ega taha lisada," ütles ta vaid.

Rõõmusõnumit, et ta on oma kallima Kaire Rääguga kihlunud, jagas Indrek Treufeldt eelmisel nädalal sotsiaalmeedias. Ta kinnitas ka portaalile Publik, et kihlumine oli lihtne ja rõõmus sündmus.

"Tuli spontaanselt ja loomulikult – selleks oli õige aeg. Oleme Kairega väga õnnelikud."

Seda, millal pulmakellade helinat kuulda saab, paar veel ennustada ei oska. "Kihlus on kihlus – siit alles algab pulmaplaanide pidamine," ütles Treufeldt portaalile Publik.

Kui aga arvestada, et ta on toomkiriku juhatuse esimees, on ilmselt oodata kiriklikku laulatust.

Arterile antud intervjuus on mees tunnistanud, et varem justkui polnudki eraeluks aega ja tundeid oli lihtsam blokeerida.

"Töötasin kümme aastat Eesti Raadios, tehes pikki päevi. See oli tihe töö ja lahe eluviis, mis tähendas aga sageli just seda, et istusid tunde raadiolintide otsas. Lõikasid neid sobivaid kohti välja ja liimisid… Sinna ei tekigi eraelu võimaldavat auku."

Edasi viis elu teda viieks aastaks Brüsselisse, kus ootas taas täiesti teine keskkond. "Mingil hetkel mõistsin, et olin kõiki eraelumärke eiranud või hoopis ise teistsuguseid märke välja saatnud ning hoidsin oma tunnetel blokki ees."

Ent juba üle poole aasta on kõik olnud teisiti. "Ma olen väga õnnelik, et me Kairega kohtusime," tõdeb mees, kes seni pole oma sõnul suhteks üldse valmis olnud või on kokku puutunud lihtsalt valet tüüpi naistega: "Näiteks romantikasõltlased, aga ma ei ole eriti romantiline inimene. Ja siis on mul veel soov rääkida, aga kurb ju, kui ühtäkki pole enam teemasid, mille üle arutleda," nendib Treufeldt.

Perelisa kohta ütles Treufeldt Arterile, et soovib väga isaks saada, kuid selliseid asju ei saa tema hinnangul plaanida. "Elu tohutu maagia ja veetlus ongi ju selles, et teatud asjade üle – nagu surm või sünd – me otsustada ei saa."