"Eesti parim pagar" esimese hooaja võitja Krista Ismael.Foto: TV3
Inimesed
27. juuni 2016, 13:55

Pagarisaate esimesel võitjal preemiareisil käidud: oli mõnus puhkusereis koos sõpradega (1)

TV3 populaarse küpsetamisvõistluse saate "Eesti parim pagar“ esimese hooaja võitjal Krista Ismaelil on preemiareisil käidud – selle valis ta ise ning saate sponsor rahastas seda osaliselt. Samas ei ole uusi väljakutseid armastav naine jäänud loorberitele puhkama, vaid pani koos sõbrannaga kokku kokaraamatu.

"Just ongi viimased kiired pingutused raamatu osas. Sellega olen tegelenud töö kõrvalt. Raamat on kahepeale mul sõbranna Jane Ardojaga, nii et seal on 25 tema retsepti ja 25 minu retsepti,“ rääkis Krista. "Raamatu idee tuli temalt ja nii ta mind sellesse kaasas.“

"Enamus minu retsepte on magusad, aga samas potsab ikka mõni soolane ka sisse,“ lisas Krista, kes varem on öelnud TV3le, et küpsetised on lihtsad ja kodused. 

TV3 saate "Eesti parim pagar“ sponsori Hagar Pagarid välja pandud preemiareisil on Kristal käidud. Reisipaigast ei soovinud naine rääkida. Ütles vaid, et reisi sihtpunkti ja aja valis ta ise. "Mõnus puhkusereis koos sõpradega, mille osaline sponsoreering tuli siis Hagarilt,“ märkis naine.

Pagarisaates osalemises peab Krista kõige raskemaks seda, et võistluspäevad olid pikad ja pingelised. "Kuna kõik ikkagi oli ju aja peale küpsetamine, siis pinge oli teinekord ikka suur. Aga mulle meeldivad väljakutsed ja seda seal jagus.“

"Eesti parim pagar" esimese hooaja võitja Krista Ismael. Foto: TV3

Uutele võistuküpsetajatele soovitab ta säilitada külma närvi ja olla julge. "Kõige suurem võit on juba see kogemus, mille sealt saab, enda proovilepanek. Aga seekord tundub ka, et võitjale on välja pandud kena auhind, mille nimel pingutada,“ rääkis naine.

Krista ise kavatseb sel suvel puhata nii palju, kui saab, ning küpsetada nii vähe kui võimalik. "Kuid kardan, et see ei õnnestu eriti,“ lisas ta naerdes. "Ilusat suve soovin kõigile!“

Pagarisaatesse on oodatud eriti mehed ja vanaemad

Pagarisaate uue hooaja sponsorite, kohtunike ja saatejuhtide koosseisu ning auhindade pealt ei soovinud TV3 saladusteloori veel kergitada.

"Saame hetkel öelda, et uus hooaeg toob kaasa uuendusi, saated on hoogsamad kui varem ja nii kohtunike paneelis kui ka saatejuhtide osas on muudatusi,“ rääkis TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum Õhtulehele.

TV3 avalike suhete juht Kertu Jukkum. Foto: Arno Saar

Ta kinnitas, et seniajani on huvi saatesse kandideerimise vastu olnud suur. "Veel nädala jagu on inimestel võimalus end üles anda. Eriti on oodatud kandideerima meesterahvad ja vanaemad oma traditsiooniliste Eesti toitude ja maitsetega,“ ütles Jukkum.