Inimesed

VOODOO-NÕID: eesti jaanimaagia on eestlaste jaoks kõige võimsam! (5)

LISA KOMMENTAAR

lux22. juuni 2016, 20:11
Minu mees elas ka üle poole aasta teise naisega.Ilmselt oli see suur maagia . Eks see armastus oli ju kahepoolne. Nüüd ,aga tean ,et enam rohkem haiget teha ja haiget saada pole enam võimalik..
aga22. juuni 2016, 11:22
Mingit maagiat pole vaja kasutada jaaniööl, milleks ennast mingi jama sisse tõmmata. Kõige hullem on armumaagia, no teed selle jama ära ja kui algul mees ka meeldib siis on ok, aga kui tahad armumaagiaga võlutud mehest ükskord vabaneda, siis tunnen kaasa. See pole armastus ja see ei too kellelegi õnne õuele! Raha ega rikkust pole ka vaja endale maagiaga ligi kiskuda, no kui pole mõitust raha ja varaga ringi käia siis lõpptulemus on ikka katastroof! Nautige Jaanituld ja aasta pikimat päeva, otsige sõnajalaõit aga maagiaga las tegelevad need kes halbu tagajärgi ei karda!
22. juuni 2016, 12:13
"Kõige hullem on armumaagia, no teed selle jama ära ja kui algul mees ka meeldib siis on ok, aga kui tahad armumaagiaga võlutud mehest ükskord vabaneda, siis tunnen kaasa."
Siis vöib nii juhtuda, et mees tapab nii oma naise kui ka enda ära.
Ets22. juuni 2016, 10:02
Kunagi ütles üks tuttav, et nõidade ruulimine tuleks kriminaliseerida. Minu vastus oli aga, et kui inimesed on rumalad ja seda jama usuvad, siis tekib ka pakkumine ja hind ning rumalate raha lähebki nende tegelaste kaukasse. Küll aga võiks meedia uudiste puudumisel sellistest teemadest, õigemini nende esilehtedele panemisest hoiduda, sest see on nagu propagandakampaania läbiviimise abistamine, osalus pettuses.
22. juuni 2016, 10:58
Need on need 'puhta meelega' meeletud, kes poogivad enda külge kõikvõimalikke reklaamsilte ning uinamuina nimetusi et tõmmata tähelepanu ning sellega täita oma kaukaid. Soomes elavatest kalevipoegadest saavad üleöö Aafri­kast pärit orjade vuuduutajad ning kalevitütardest Lemuuria-aegsed "preestrinnad"...
Inimesed ajavad taga omale tähtsust.