Grete Klein blogiauhindade jagamiselFoto: Mari Luud
Inimesed
22. juuni 2016, 11:58

Kas blogisõjas on sõlmitud vaherahu? Grete Klein ja Kai Kuusk said Pärnus kokku (27)

“Oli mis oli, nüüd on see asi ära klaaritud ja kõik on OK,” kinnitab Kai oma blogis ehk Padjaklubi Laura alias Grete Klein ja blogija Kai leppisid omavahel sõbralikult ära.

Pärast Eesti blogiauhindade jagamist lahvatunud blogiskandaal on tõepoolest õnneliku lõpu saanud. Veel paar päeva tagasi ütles Grete Õhtulehele salapäraselt, et suhtleb Kaiga, aga mida nad räägivad, seda ta ei avalda. Nüüd on pilt selge!

Kai, kes jutustab blogis oma elust pimedana, on kirjutanud oma ajaveebi selgitava postituse kogu sellest blogimöllust, kus teatab, et nüüd on kõik klaar. “Grete tõepoolest tuli ja kirjutas mulle ning vabandas,” kinnitab Kai oma blogis. Kai sõnul oli skandaali puhul suuresti tegu emotsiooni ajendil tegutsemisega. “Ma arvan, et iga inimene siin maamunal on ühel või teisel hetkel öelnud midagi, mida hiljem kahetseb ja seda kõike ülevoolavate emotsioonide tõttu, aga oluline on selle asja juures see, et inimene oskab tunnistada oma viga ja eluga edasi minna,” mõtiskleb Kai. Ta selgitab, et tema kui blogija soovis lihtsalt teiste videoblogijate eest seista, Mallukas ehk Mariann Treimann omakorda tema eest ning Padjaklubi Laura fännid Grete eest.

“Aitäh teile Kai ja Janet, selle toreda päeva eest!” tänab Grete Klein oma Instagrami postituses. Tüdrukud said eile kokku ja veetsid koos ühe lõbusa päeva suvises Pärnus – jalutati rannas ja käidi pitsarestoranis Steffanis söömas. Palju rõõmu ja üllatust valmistas Kaile veel see, et Grete tõi talle suure kingikoti koos ahvatlevate ilutoodete ja maiustustega. 

Seega, tüli on klaaritud ja neiud õnnelikud!

Aitäh teile Kai ja Janet🐶, selle toreda päeva eest! 💖

A photo posted by Grete Klein (@greteklein) on