Rupert EverettFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
20. juuni 2016, 12:36

Rupert Everett kandis väiksena tüdrukuriideid

Geistaar Rupert Everett manitseb vanemaid, et nad ei laseks oma lastel ennatlikult sugu korrigeerida.

57aastane näitleja ("Südamesõbra pulm", "Ideaalne abikaasa") tunnistab, et kandis väiksena pidevalt tüdrukute riideid. „Tahtsin tõesti tüdruk olla. Tänu taevale polnud maailm siis selline nagu praegu, sest ma võtaksin muidu hormoone ja oleksin naine. Aga pärast 15. eluaastat ei tahtnud ma enam kordagi naine olla,“ rääkis Rupert Sunday Timesi ajakirjale.

Tema sõnul on hormoonravi alustamine väga kaalukas samm. Everetti kinnitusel valdavad paljusid lapsi oma sugupoole asjus segased tunded, kuid sellega tuleks lihtsalt leppida.

Everetti meelest tegi endine olümpiavõitja Bruce Jenner vea, et võttis ette sookorrigeerimise ja on nüüd Caitlyn Jenner. Filmistaari meelest polnud Jenneril aimugi, mida transsoolisus tähendab.

Rupertil endal oli aastaid tagasi armusuhe prantsuse näitlejanna Beatrice Dalle’iga. Dalle uskunud lausa, et ootab Rupertilt last. „Räägime temaga tihti, mis oleks juhtunud, kui oleksime selle lapse saanud. Ja tegelikult oleks ma tahtnud seda last saada. Issand, ilmselt oleks ta nüüdseks juba võõrutusravil…“