AHVATLEV AHTER: Brasiilia modell Debora Dantas mullu Miss Bumbumi valimistel. Foto: Vida Press
Inimesed
20. juuni 2016, 06:00

Pepumiss vireleb halvatuna haiglas (16)

Debora Dantas oli mullusel Brasiilia pepumissi valimisel üks seksikamaid näitsikuid, kes poseeris meelalt bikiinides ja hööritas oma vormikat taguotsa. Nüüd lamab ta alakehast halvatuna haigevoodis ega pruugi elu sees uuesti kõndima hakata. Kuulsusesärast kurnatud kaunitar hüppas alla kortermaja neljandalt korruselt.

Ahvatlev brünett modell Debora Dantas sattus Fox Newsi teatel pärast pepumissi valimisi nii sügavasse depressiooni, et üritas endalt elu võtta. 20aastane kaunitar hüppas kortermaja neljandalt korruselt alla väidetavalt alkoholi ja antidepressantide mõju all, kuid jäi imekombel ellu. Nüüd aga lamab ta alakehast halvatuna Brasiilia pealinna Brasilia haiglas. Kukkudes sai Debora ka tõsiseid pea- ja käevigastusi.

AHVATLEV AHTER: Brasiilia modell Debora Dantas mullu Miss Bumbumi valimistel. Foto: Vida Press

"Tahan tänada kõiki oma sõpru ja poolehoidjaid, kes minust hoolivad ja kes tulid siia minu seltsi," ütleb Debora haiglavoodis filmitud videos.

"Tahan paluda, et te jätkaksite minu nimel jumala palumist. Mitte miski pole võimatu," kinnitab iludus, kes suudab vaatamata oma raskele seisundile videos naeratada.

Pidas oma elu tühjaks

The Suni teatel sattus pepumissi valimisel Paraiba osariiki esindanud Debora eelmisel aastal skandaali keskmesse, kui internetis avaldati kõmuline video. Modell, kes varem oli kurameerinud tuntud brasiilia laulja Mister Catraga, tabati Brasilia skandaalsest ööklubist hetkel, mil teda rahuldas teine naine. Pole võimatu, et just selle skandaali järel tabas Deborat must masendus, mida ta üritas leevendada alkoholiga. Keegi sõber rääkis kohalikule ajalehele, et Debora oli ka enne saatuslikku kukkumist pummeldanud. "Ta jõi alati väga palju ja võttis palju ravimeid. Ta oli kogu aeg depressioonis ja tal oli tundeeluprobleeme. Debora ütles mitu korda, et tema elu on tühi ja sel pole mingit mõtet."

Miss Bumbumi valimine on saanud üle maailma kuulsaks, sest seal võistlevad 27 poolpaljast neiut tavatsevad avalikes kohtades üheskoos poseerida. Võitjaks kuulutatud neiust, aga ka teistest missikandidaatidest saavad kohalikud seltskonnastaarid. Kuid Miss Bumbumi valimisi on ka kritiseeritud, kuna võistlus innustab kohalikke kaunitare oma ihuvorme kunstlikult suurendama. Kurb näide nurgataguste ilukliinikute prohmakatest on 2012. aasta võistlusel teiseks jäänud Andressa Urach, kelle reied läksid neisse süstitud keemilistest täiteainetest mädanema.

Oma keha iga kandi pealt tuuninud ja end plastilise kirurgia sõltlaseks tunnistanud Andressat tabas septiline šokk ning tema neerud ja kopsud ütlesid üles. Ta lamas kolm päeva koomas ja teda hoidsid elus vaid masinad. Arstid pumpasid kehasse soolalahust, et neere tööle saada. Vedelik kogunes kehasse, pea, jäsemed ja torso paistetasid üles. Arstid ei uskunud, et Andressa jääb ellu. "Maksan nüüd oma edevuse eest," tõdes ratastooli mõistetud pepumiss eelmise aasta algul. Andressa on veendunud: jumal saatis talle katsumused, et ta lõpuks ometi mõistusele tuleks. Ta peab oma missiooniks hoiatada teisi naisi. Urach kogus kõmulisust ka oma väitega, et ta magas Real Madridi vutiässa Cristiano Ronaldoga, kui tollel oli suhe modell Irina Shaykiga. Ronaldo on Andressa väidet kategooriliselt eitanud.

Vutiässad on teistegi pepumisside huviorbiidis. Väidetavalt pommitas praegune tiitlikandja Suzy Cortez Argentina jalgpallurit Lionel Messit seksikate fotodega, mispeale Messi pruut Antonella Ruccozzo talle sotsiaalmeedias bloki peale pani.