JÄRJEKORDNE KOKKUVARISEMINE: Meatloaf on varem kontserdil kaks korda kokku vajunud. Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
18. juuni 2016, 06:00

Meatloaf varises kontserdil kokku (2)

Rokilegend Meatloafi tabas Kanada kontserdi lõpuosas terviserike ning ta viidi haiglasse. 68aastane laulja ja näitleja esitas eile õhtul

Edmontonis publikule parajasti oma suurimat hitti "I’d Do Anything for Love", kui ta pillas mikrofoni käest ja vajus lavale maha. Fännid jäädvustasid kokkuvarisemise ka videole.

Mõni kuulaja pidas staari minestusse langemist šõu osaks, kirjutas Edmonton Journal. Ent videost on näha-kuulda, kuidas Meatloafil hakkas ilmselt järjest halvem, tema hääl muutus tuhmiks ning ta ei tabanud enam õigeid noote.

Sellele järgnes kollaps. Muusikud tõttasid Meatloafi juurde ning laul jäi soiku. Saal kamandati peagi tühjaks ning kontserdimaja ees võis näha mitut kiirabiautot, vahendab BBC News.

Parameedikud toimetasid laulja Edmontoni haiglasse. Haigla pole oma kuulsa kliendi tervislikku seisundit kommenteerinud, kommentaari ei tulnud esialgu ka Meatloafi pressiesindajalt.

Meatloaf oli sel nädalal kaks Kanada kontserti ära jätnud, viidates haigusele. Edmontoni kontserdi eel paistis ta olevat jälle tavapärases vormis ning väljendas sotsiaalmeedias elevust eelseisva etteaste üle.

Kuid tervisehädasid on mehel olnud varemgi. 2003. aasta detsembris kukkus ta Inglismaal kontserdil kokku ning seletas seda hiljem Wolff-Parkinson-White’i sündroomiga.

"Seda ei juhtu enam iialgi," kinnitas Meatloaf pärast edukat südamelõikust.

Kuid kaheksa aastat hiljem varises ta jälle keset šõud kokku. Tookord põhjendas rokkar seda astmaga.

Meatloaf, kelle sünninimi on Marvin Lee Aday, on BBC Newsi teatel kõigi aegade edukamaid artiste. Tema albumit "Bat Out of Hell" on müüdud üle 43 miljoni eksemplari.

Ehkki plaat valmis ligi 40 aastat tagasi, müüakse seda endiselt umbes 200 000 eksemplari aastas.