Foto: PantherMedia / Scanpix
Suhted
17. juuni 2016, 14:00

SEO MIND KINNI: inimesed vabanevad stressist ja rahunevad sidumismängudega (8)

USAs leiab ühe enam kasutust stressi vastu võitlemine sidumismängudega. Uus tantristlik seks, kus sind tundideks kinni seotakse, et saaksid lõõgastuda ja stressist vabaneda.

Peod, kuhu inimesed kogunevad, et kogeda mediteerimist seotult, misjärel lahkub ürituselt vaba ja rahulolev tööline, kirjeldab The Sun töölisklassi harrastusi.

Brooklynist pärit 21-aastane Bree T avastas soetuna mediteerimise vallatul seksifestivalil Pennsylvanias, kus te seotuna suisa õhus rippus.

"Ma olin šokeeritud! Ma andsin kontrolli oma keha üle ära ja olin meditatiivses seisundis. Ma olin totaalselt eemaolev sellest, mis minu ümber toimus. Ma ei tajunud enam isegi oma kaalu," kirjeldab ta.

Pärast eredat kogemust naudib Bree regulaarselt sidumismänge, et lõõgastuda. Ta on selle tehnika isegi oma igapäevaellu kohandanud.

Nii kordab ta üht luuletust nagu mantrat. Sulgeb silmad ja hingab sügavalt. Nii väljub Bree justkui enda kehast ja näeb muresid hoopis teises valguses.

Ta pole ainus.

32-aastane Erin Houdini armastab end lasta siduda kinni suisa kaheks tunnis. Naine õpetab ja annab tunde ka teistele, kuidas sidumismängu abil enda muredest võitu saada ja kehale-vaimule puhkust anda.

"Mu lemmikuks on olla seotud randmete ja pahkluude ümbert seljataha - ja olla siis üksi," on see Erini sõnul nagu pikk ja sügav uni, mis toob täiusliku puhkuse.

Fotod sidumismängudest ja lõõgastumisest asuvad SIIN!