Inimesed

NO99 NÄITLEJATE ÜHISKIRI: Ojasoo lahkumine on poliitilise surve tagajärg (100)

LISA KOMMENTAAR

Kelle leiba sööd, selle laulu laulad!17. juuni 2016, 19:51
Tegu ei olnud ühekordse " libastumisega". Eesti politsei võimekust teades oli see juhtum vaid jäämäe tipp.
Alar117. juuni 2016, 10:30
Kui ma vaatan Ojasoo lavastuste-poolset valitsuse mõnitamist ja Savisaare uue filmi-poolset KAOPO mõnitamist, siis on nad ülesehituselt väga sarnased. Mina olen küll kindel, et autor on üks ja sama isik. Arvan, et Ojasoo müüs end koos naha ja karvadega Savisaarele ja täitis tema tellimusi.
Nagu praktika näitab, lõpetavad Savisaare käsilased enamuses kohtupingis ja karjäär on rikutud. Sama ka Ojasooga. Savisaar kõnnib üle laipade! Toobal on viimane näide: Täitis Savisaare käsku ja võltsis Savisaare käsul KE kassaaruandeid. Nüüd on Toobal naerualune "eikeegi". Savisaare süü!
17. juuni 2016, 13:50
Alaril on alati väga head tähelepanekud.
See ojasoo on sulaselgelt savisaare sõber ja seltsimees või kompanjon, ükskõik kuidas seda nimetada..
Seda saab juba sellest kohe kaljukindlalt järeldada, et kõik kesik-ekre-trollid on 100%liselt käsutatud ojasood käsitlevate artiklite järgi ojasood eriliselt kaitsma, kiitma ja ainult teisi selles süüdistama, et ojasoo peksis naist ja sellepärast ka tagasi astuma pidi.
Keskerakonna trollid peavad ja tohivad AINULT keskerakondlasi, ekrelasi või nende poolehoidjaid kiitama.
Jah, Ojasoo on kindlasti Savisaare ideeline kaasvõitleja, sõber ja seltsimees,
sellepärast siis viskuvadki kesik-kommenteerijad meeleheitlikult tema eest ambrasuurile.
SEE SIIS ONGI HEA NÄIDE SELLEST , KUIDAS OJASOOD KOHE TAEVANI KIIDETKSE...JA MUIDUGI KÕIKI TEISI LAIDETAKSE, SÕIMATAKSE JA MÕNITATAKSE!
ISEGI OJASOO OHVRIT MÕNITATAKSE!
Hingeelu17. juuni 2016, 03:45
Ojasoo vastased kaagid!!! Vastik oli teie kommisid lugeda.Vägisi jäi mulje,et töös oli teid 2-3,sest sama tekst kordus. Kui te olete ohvri perekond vöi ,,heasoovijad,, siis tegite talle küll ,,karuteene,, .Ohver ju avaldas, et on andestanud,tahab unustada ja eluga edasi minna. Ta ei soovinud ka selle loo avalikustamist. Tema soovid oleks pidanud olema teile seaduseks .Aga teie? Terve eesti teab nime Linda Vaher ,tsirkuse Vaheritest, keskpärane näitleja, vabatahtlikuna tantsis porgandpaljana ühes etenduses .See ei olnud,et lavastaja sundis,tantsijad olid vabatahtlikud .Igaüks teeb oma järeldused . Kahju on sest piigast, aga veel suurem kahju on , et Ojasoo ei pidanud vastu ja lahkus teatrist. Olete nüüd önnelikud ja uhked , ohvri kaitsjad ja heategijad? Purustasite 2 inimese elu .Sellest taastumine vötab neil terve elu,terve elu teie 3 päevase löksutamise eest . Kas see pole liig körge hind? Möelge.
kommisid kommisid:)17. juuni 2016, 05:23
eesti mehe rinnus tuksub moslemimehe syda - no naine sai tohlaka, peksti jalgadega, siis peksti. mees on ju andekas, ytleb kultuuriminister ja naine jai ju ellu. ojalohh ytleb, et pole teinud, krt, lint naitab, et ikka tegin, no olgu peale, votan omaks, aga lahkuda ei kavatsegi. krt sunnitakse lahkuma, raagin, et see on poliitiline vandenou. koik on tegelikult selle paha naise syy:)
Kuule, Hingeelu!17. juuni 2016, 06:29
Molli pead saama, sa vingats! Õpi reaalne elu ära, ära soiu.
to03:4517. juuni 2016, 07:42
Vastik hingeelu sul, ohvrivastane kaak! Oled nüüd õnnelik ja uhke?
tead, Hingeelu17. juuni 2016, 08:41
asi ei eole selles, kas ta tegelikult super hea inimene vöi et naine provotseeris, jne, jne. Asi on lihtsalt selles, et ülemus löi alluvat. Ja sellele saab ainult üks lahendus olla - ülemus tuleb töölt lahti lasta. Ilma eranditeta. Isiklikul tasandil jah kurb lugu - aga ülemuse ja alluva suhtes pab olema selge ja ületamatu piir. Kui seda piiri rikud, siis automaatselt ka tagajärg - selline ülemus lahti lasta. Hmm. tegelikult ei kujutaks näiteks ettegi, et keegi alluv oleks ülemust löönud ja edasi tööle jäänud, vöi siis lahti lastud, aga köik teised töötajad ülemusele kirja kirjutama - et vöta palun tööle tagasi, tegelikult tore tüüp ju :P :P
:)17. juuni 2016, 02:34
Parts ässitas Lihulas politsei oma rahvale kallale, aga teda valitakse siiani riiki juhtima. Lisaks sellele on tema tegevus riigile palju kahju teinud. Seda te ,siin räuskav ja hukkamis nõudev mass, vist enam ei mäleta.,
vaskuss17. juuni 2016, 05:58
Palun, jätke Juku rahule. Tema tehtud teod on meie rahva helge homse vundament.
veenus17. juuni 2016, 00:49
Ühest küljest võiks ju mõelda, et kas naist peksev kojamees peaks ka ametist lahkuma, et kas sellise ametikoha täitja vägivald on aktsepteeritavam. Teisest küljest kehtivad teatud ametikohtade täitjatele kõrgemad moraalinõuded. Üle päeva tuleb uudiseid korruptsioonist jms nii, et selle moraaliga on meie riigis kehvasti ja kas seda enam üldse eeldada tasub. Kohati jätab see juhtum näidispoomise mulje. On palju sõnavõtjaid, enamik teeb seda ilmselt selleks, et ise pildile pääseda mitte sellepärast, et nende õiglustunnet on riivatud. Ma ei ole kunagi eriti aru saanud sellest kui mingi juhtiv töötaja saab jamaga hakkama ja siis antakse päevapealt kinga. Olgu parem edasi ja likvideerigu ise oma s..t ära. Muidu hakatakse uut otsima, siis see elab pool aastat sisse jne. Lõppkokkuvõttes peab keegi teine selle töö ära tegema. See kehtib muidugi pigem mingite administratiivsete jamade kohta. Praeguse juhtumi puhul on oht, et boss on alluvatele ohtlik, aga paistab, et näitlejad on temaga nõus jätkama. Tehku sellest loost ühiskonnakriitiline näidend endaga peaosas ja publik jookseb murdu. Nagu ikka otsitakse süüdlast. Pole ühtegi artiklit silmanud mis oleks sellest kuidas selliseid inimesi aidata, et neid ei peaks maha kandma. Minu meelest andekatel inimestel on tihti kiiksud, Ojasoole on kahjuks kergesti ärrituvus ja vägivaldsus sattunud.
Ütleksin nii moodi,17. juuni 2016, 06:32
kui näitlejad ei tee vahet inimesel ja sadistil, olgu parem tööta kui sitapeaga koos tööl. Kes aru ei saanud, soojendagu madu edasi oma rinnal, aga ärgu virisegu kui molli saab.
Marko Justnagu17. juuni 2016, 00:21
Tal tuleks autojuhiload ja valimisõigus ka ära võtta. Kui ta ise ei oska vastutust võtta ja lubadel nurka maha ei lõika. Kalastuskaardist näeb edaspidi vaid und.
;)17. juuni 2016, 02:28
Maha lasta ja rattale tõmmata.
AA17. juuni 2016, 00:07
Ega see eesti keskmine inimene nüüd parem ei ole, kui Ojasoo. Teada on, et iga 5. naine saab kodus koselepit ja teiseks vägivallale vägivallaga (siinkohal vaimse vägivallaga) vastamine üldsuse poolt on ka üsnagi haletsusväärne. Selle peale kostaks vaid, et pada sõimab katelt! Meist keegi ei tea asja tagamaid ja antud juhtumiga tegelevad vastava ala spetsialistid, kellele on teada ka muud asjaolud. Ülejäänu pole avalikkuse asi ja punkt!
Looda sa!17. juuni 2016, 01:58
Kus tänapäeval need spetsialistid on? Teadmisi-kogemusi ja sõltumatust asendab lojaalsus ja käsutäitmine.
Kodus need spetsialistid.17. juuni 2016, 06:35
Mees-spetsialist annab nais-spetsialistile molli kui nikku ei saa. Tänapäeval tavalist inimest ei olegi. On vaid arvamusliidrid.
AA17. juuni 2016, 13:51
Need spetsialistid on sinu kõrval, sinu inimesed, kes teevad oma tööd!
Lähebki üks 16. juuni 2016, 23:05
mõttetu pööbli meelelahutusteater hingusele. Kunstiks pole seda jauramist kunagi nimetada saanud.
0.0.016. juuni 2016, 23:16
Ära võta sõna teemadel, millest sa midagi ei tea. Ojasoo ründas naist, aga teater pole sellega seotud- milleks halvustada teatrit, kui eksis vaid üks selle liige? Ning "pööbli meelelahutusteater"? Pööbel ei mõistakski NO99 lavastuste kunstilisust ega sisukust; tegu on ühe kriitiliseima ja mõttekaima teatriga Eestis. Nende teoseid saab jauramiseks nimetada vaid inimene, kes ei külasta teatrit ega süvene etendustesse ega lavastuste tagamaadesse.
jj17. juuni 2016, 06:53
palun kirjuta, milliseid selle teatri etendusi oled sa saalis istudes vaadanud ja kas halvustamine ei ole mitte su enda arengutasemega põhjendatud. Loomulikult oleksid rahul, kui see teater "Kapsapead" või "Vigaseid pruute" teeks.
ää16. juuni 2016, 23:02
aga ei ühtegi nime kes selle jõhkra peksmise tellisid.
Bumerang16. juuni 2016, 23:01
Antud juhul peab nõiajahti meedia, mitte poliitikud. Kui nõukogu, ministri, poliitikute suhtumist, siis on võetud asja ikka väga lõdvalt ja iga samm on astutud olude sunnil. Teine teema on meediaga. NO stiil on olnud tihti meediat kasutada oma projektides, konksu vette panna ja tihti on ka näkanud. Ja meedia on endalegi arusaamata tihti etenduse ise ära teinud. NO tegelased on kõikvõimsalt käsi plaksutanud. Nüüd läks vastupidi ja meedia taob rauda ja plaksutab! Minu ennustus on, et enne aplaus ei vaibu kui NO on kinni.
teatrihuviline16. juuni 2016, 22:47
Kas meie teatriinimesed on muutumas rusikatega ja jalgadega peksvateks matsideks, keda näitlejad ise veel toetavad ja kiidavad ka....? Kuhu lähed, Eesti teater...?
haiged inimesed16. juuni 2016, 23:04
Paistab, et neil teatriinimestel on Stockholmi sündroom, mis kehtib küll pantvangide kohta.
Aga eks need teatriinimesed ongi oma diktaatorliku ülemuse nn pantvangid.
Siin siis - et toiduahelat mitte kaotada
asuvad Stockholmi sündroomiga pantvangid(loe:teatriinimesed) oma kinnihoidjat (loe ülemust) abistama või teda õigustama ja isegi kaitsma.
Ülemusele näidatakse üles erilist lojaalsust ja suurt poolehoidu.
Nagu te praegusel juhul ise näete.
HÄBI, NO99 teatri inimestele!16. juuni 2016, 22:32
NO99 teatri inimesed! Teie kaitsete LASTELAAGRIS VÄGIVALLATSEJAT Ojasood! Kas olete peast täiesti LOLLIKS läinud...? Vaadake omale mingi TEINE amet, teatrisse sellised "kultuuriinimesed" küll töötama EI SOBI...!
16. juuni 2016, 22:42
Aga see on ju savisaare teater, sellepärast nad sobivad sinna kohe ülimalt hästi.
Suurim häbi sellistele!
:)17. juuni 2016, 02:27
Aga sina valid juhan Partsi, kes oma rahvale politsei kallale ässitas. tema käed jäid muidugi puhtaks ja ta saab edasi tegutseda.
reede16. juuni 2016, 22:31
Tunnen Ojasoole kaasa Aga mis teha kui mõni tibi kohe ilgub tohlakat ja mehel mõistus ära sõidab Pole siin kõik nii mustvalge ühti Õppetund kogu eluks
KE trollid öine vahetus algab 22:30 16. juuni 2016, 22:31
miinustest on kohe näha, et kesik-trollide uus vahetus alustas tööd.
muhhaaahaa
16. juuni 2016, 22:26
Kuna Ojasoo on Savisaare ideeline kaasvõitleja, sõber ja seltsimees,
sellepärast siis viskuvadki kesik-kommenteerijad meeleheitlikult tema eest ambrasuurile.
sina kriips17. juuni 2016, 00:21
põed ilmselt mingit maaniat...pöördu psühhiaatri jutule! Või hoopis teadlikult valetad siin?Ojasoo pole iial Savisaarega mestis olnud! Tema "sõpruskond" on ikka need kes talle Savisaare mõnitamise eest medali rinda pistsid!
Ando16. juuni 2016, 22:26
Kas lõi või ei löönud...küll uurimine näitab.Kui lõi naist,on ta Pärnus minu silmis persona non grata.Lindprii .Kui tuleb välja,et ei löönud-ilmselt poliitika.Väga lihtne.Lõid-sinu nägu nähes saad turpi,valetati sinu peale-teen paugud välja.
ando-troll16. juuni 2016, 22:39
Mis uurimisest sa siin pläkutad.
On olemas kindel fakt ehk videol on mustvalgel näha, et Ojasoo peksis käte ja jalgadega seda naist ja virutas ta suures vihahoos pikali lumehange.
Õnn, et oli talv ja seal oli lumehang, muidu oleks ta tänavakividele pikali lennanud.
Mis selle tagajärg oleks olnud, oskab iga lapski arvata.
Kordan eelnevat arvamust - endast nõrgemate peksjad on viimased jätised.
Selliste peksjate tegudele ei ole mitte mingit vabandust!
vastus16. juuni 2016, 23:22
ütlesin selgelt-kui süüdi-karistus.videot ei ole näinud-parem sellele sipsikule.fakt on see,et naisi löövad nõrgukesed.
Video17. juuni 2016, 04:31
Mina ei ole mingit videot näinud.
jube16. juuni 2016, 22:10
Varem peksis see alatu tüüp Ojasoo laagris lapsi,
nüüd peksis naist,
homme võib üks meist või teie, teatrirahva seast jälle keegi selle mehe ohver olla.
Kes üks kord peksab, peksab ka teist, kolmandat või ka kümnendat korda.
See on ainult selle peksja tujude ja aja küsimus.
Ojasoo on koleeriline peksja,
kellel
- puudub enesevalitsus
- puudub empaatiavõime
- ta on koleerik,
kes on ohjeldumatu,
kannatamatu,
kergesti ärrituv,
endast väljaminev
teistega vähearvestav egoist
Selline inimene ei sobi ei pedagoogiks ega ka mitte mingisugusele juhtivale kohale.
Need inimesed - olgu need mehed või naised, kes endast nõrgemaid- lapsi, vanakesi või naisi peksavad,
on viimased jätised.
ÕUDNE kuju!16. juuni 2016, 22:34
Ojasoo -vaimselt HAIGE inimene, hullumaja patsient! RAVIGU ennast ja võtku TABLETTE!
mis halin?16. juuni 2016, 22:02
Mis te, näitlejad, halisete siin selle vägivaldse, endast nõrgemaid peksva Ojasoo pärast.
Poliitilise surve tagajärg?
Kust otsast, kui küsida tohib?
OJASOO tegi ISE selle alatu peksmislooga oma karjäärile ja oma töökohale lõpu peale, mitte mingisugune poliitiline surve.
Kui Ojasoo poleks seda naist peksnud, siis oleks ju kõik korras, ei mingit skandaali, ei mingit tagasiastumist...või kuidas?
Näitlejad, kus on teie loogika?
Lõpetage parem see rumal ja avalik jutt mingist poliitilisest survest
Veel lõpetage eesti rahva ees see praegune rumal halisemine ehk selle vägivaldse Ojasoo kaitsmine ja heroiseerimine.
22:02-le16. juuni 2016, 22:36
Need "näitlejad" on ise samasugused matsid ja vaimuhaiged inimesed!
......16. juuni 2016, 23:53
Poliitik ei võta kunagi ühegi oma teo eest ise vastutust, aga teistelt on seda valjuhäälselt nõudmas.... “Partei on meie au, mõistus ja südametunnistus”.
Teeme kõva kisa ja korjame kõrvalt "plusspunke", äkki siis ei paista välja, mis pasaga nad seal päevast- päeva tegelevad? Praegu selline võimalus tasuta "särada". Esindusraha ei kulunud ka sentigi! :) VÕIGAS!
ajad naerma17. juuni 2016, 00:28
...leidsid ikka kellelt loogikat otsida ....näitlejatelt! Alles üks näitleja otsis oma kapist terroriste...ei leidnud ja nüüd süüdistab eesti rahvast kõigis surmapattudes! Paneb ikka väga pahaks, et suur osa eestlastest ei usalda immigrante!
Brita16. juuni 2016, 21:53
kirja sisu on bullshit. segast peksavad . ja mitte vähe. ning näevad ka endid OHVRITENA. jumal kui hea. et ma pole ever sinna "teatrisse" oma jalga tõstnud. tandem ojasoo-semper on puhas okse minu jaoks.
maamees16. juuni 2016, 22:38
Ojasoo ja Semper valigu omale teine amet - näiteks karjaku ja seatalitaja amet!
jj17. juuni 2016, 07:01
huvitav, Brita, millistesse teatritesse sa oled üldse sattunud. Aga kui ssul okse nii kerge tulema, on teiste teatrikülastajate pärast parem, kui sa oma oksega teatrites ringi ei tuiaks.
??16. juuni 2016, 21:51
Poliitikud sundisid jalaga naist peksma? Lollimat väljamõeldist ei saanud enam teha? Kas kultuuriinimestel häbitunne on üldse olemas?
xx16. juuni 2016, 23:10
"Lollimat väljamõeldist"? Jutt ei käi sellest, et poliitikud survestasid teatrijuhti naist ründama, vaid sellest, et poliitikud sekkuvad teemasse, mis ei puutu neisse- teater peaks olema iseseisev, sõltumatu organisatsioon, mis saab ise valida, kes seda juhib. Muidugi on Ojasoo tegu taunimist väärt, aga kui saavutati ohvriga kokkulepe ja kollektiiv hindab (endise) teatrijuhi oskusi, siis ei ole põhjust, miks peaks Ojasood avalikkuse ees nii kaua peedistama, kuni viimane otsustab ametist lahkuda. Kui palju on Eestis inimesi, kes aastaid kannatavad kodu- või suhtevägivalla käes ning nende kallal vägivalla tarvitajate karistamine piirdub trahvi ja tingimisi vangistusega? Tiit Ojasoo tegu peaks saama karistada, aga ta ei ole haige ega vägivaldne kaabakas, kes ei sobiks teatrit juhtima ning kellel ei ole õigust enda parandamisele.
kuule xx17. juuni 2016, 00:35
mõtle ikka järele...kas sina ise suudaksid edasi koos töötada ülemusega kes sind käte ja jalgadega on läbi peksnud??? Ei kujuta ette! Sisuliselt nõuavad need kirjasaatjatest näitlejad nüüd peksasaanu lahkumist ....ja katsuvad edaspidigi eesti ühiskonda "õigele teele" juhatada oma kunstiga! Kas selliseid saab ikka tõsiselt võtta? Tundub, et hoopis konjunkturistid ruulivad seal!
16. juuni 2016, 21:34
Ja see surve oli nõrgema kallal vägivallatsemise tagajärg. Näitlejad kirjutavad veel et mõistavad hukka ikka, MIS SIIS et see oli lähisuhtevägivald- kas lähisuhtevägivald on kuidagi parem?
Alar116. juuni 2016, 21:25
Savisaar kaotas ühe liitlase. Ojasoo riiki mõnitavad etendused ja Savisaare uus KAPO-t mõnitav film on kindlalt ühe mehe kirjutatud. Ma arvan, et Ojasoo täitis Savisaare tellimusi. Palju Savisaar Ojasoole maksis, ei oska arvata.
vau16. juuni 2016, 23:18
Savisaar maksab Ojasoole... Viisid väljamõeldiste lolluse uuele tasemele
oinkoink!17. juuni 2016, 07:40
no sina mehekene,Alar,oled ikka täiesti klass omaette! huviga loen alati sinu kommentaare,mitu päeva on hea tuju.ma ei olegi kõige rumalam!
123x16. juuni 2016, 21:24
See on poliitikute kätemaks Ühtse Eesti eest.
Eks ta ole16. juuni 2016, 20:59
Poliitiline surve tekkis riigikogujate kirjaga, ministrit survestati, tema omakorda nõukogu.
Kadri Ibrus, Joko Alender, Laine Jänes-Randjärv, Krista Aru jt. tegid teatrile ära.
Ei maksa lennata liiga kõrgele, see on peapõhjus.
Vägivald andis neile vaid ettekäände.
Eesti ei vaja teatreid, Eesti vajab muuseume. Mälestuseks siin kunagi elanud rahvast.
20:59-le16. juuni 2016, 22:41
EESTI EI VAJA NÄITLEJAID, KES PEKSAVAD INIMESI ja LAPSI LAAGRIS! ARUSAADAV...?
kana16. juuni 2016, 20:46
kogu olek tundub kuidagi imelik nigu valmistatakse millekski ette
kana2: aga vaata kui ilus lameekraan meil üles pandi kukenikk on meie tulevik
votame jutu kokku16. juuni 2016, 20:43
eesti mehe rinnus tuksub moslemimehe syda - no naine sai tohlaka, peksti jalgadega, siis peksti. mees on ju andekas, ytleb kultuuriminister ja naine jai ju ellu. ojalohh ytleb, et pole teinud, krt, lint naitab, et ikka tegin, no olgu peale, votan omaks, aga lahkuda ei kavatsegi. krt sunnitakse lahkuma, raagin, et see on poliitiline vandenou. koik on tegelikult selle paha naise syy:)
kas keskmine poliitik nii loll ongi ??? !!!16. juuni 2016, 21:15
Õnneks tean nüüd, keda valin valimistel
mrk16. juuni 2016, 20:41
Ei ole poliitikud vaid ajakirjanikud, Esimesest artiklist saadik muudkui keerutati seda nii, et juba iiveldama ajas. Poliitikud nagu tüüpilised oportunistid üritasid meediamulli oma kasuks maksimaalselt ära kasutada.
OttO16. juuni 2016, 20:23
Poliitiline surve on see, et pätt saaks päti palga. Mitte nii, et jalaga lõõdu naine on veel süüdi ja nõuti temalt leppimismenetlusega nõustumist.
Häbi NO99 näitlejatele sellise nutukirja koostamise eest ja pätile kaasa nutmise eest!
Raivo16. juuni 2016, 20:07
Poliitikud ongi nö. raipesööjad.
16. juuni 2016, 20:50
Elusalt söövad parasiidid.
Stanislavski16. juuni 2016, 20:05
blah, blah16. juuni 2016, 20:04
blah... blah.. blah,.... aga ikkagi on nii, et ülemus löi alluvat. Ja sellise inimese koht ei ole ülemuse tööpostil olla. ongi köik. kui ülemus alluvat ründab, tuleb ülemus vallandada, iga muu lahendus on absurdne.
pede200316. juuni 2016, 20:00
Kindlalt kallutatud selle mehe kahjuks kuna iga artikli pildiks on valitud mingi kõige jubedam.
pede200316. juuni 2016, 19:59
Mõndadele ei meeldi juba pikemat aega NO99 ja nüüd osati otsast kinni hakata. Tõesti ja, nahh vaja seda teatrit, oleks hea büroohoone.
mnjah16. juuni 2016, 19:58
raske kaasa tunda ja veel raskem mõista, miks andekad tegusad inimesed asuvad pimesi kaitsma inimest, kes korduvalt ei käitu inimlikult. Stockholmi sündroom?
uhm16. juuni 2016, 23:21
kas sa ikka tead, mis on Stockholmi sündroom? kas peksmisskandaal on juba puhutud pantvangidraamaks?
vasja teab16. juuni 2016, 19:53
Võimuleparteile pole keegi vastu sanud nii seal kui siin.
huubert lahke16. juuni 2016, 19:53
ojasoo on naine ja semper mees! Naine lõi naist!
mis on selles lõigus valesti?16. juuni 2016, 19:49
"Et on olemas nime poolest sõltumatud nõukogud ja iseseisvad kunstirühmitused, kuid tegelikult kontrollitakse neid poliitikute poolt. Poliitiline surve on muutnud sõltumatud nõukogud marionettideks. Et me oleme riik, kus inimesed teevad ränkasid vigu, kuid neile ei anta võimalust ennast ühiskonna silmis parandada."
Kas nende 1o ja nähtamatumäggialliku muusa arvates on poliitikud ja ühiskond sama?
Ükski oma ringi tuttav mittepoliitik ms. ei ole arvanud, et sellise taustaga tüüp sobiks asutuse juhiks.
Ühiskonna läbilõige - insenerid, ettevõtjad, arstid, õpetajad, erinevate erialade üliõpilased - me kõik olime lisaks kordasaadetule śokeeritud just poliitik Alliku silmakirjalikust kaitsest löömamehest teatrijuhile ja poliitik Saare tegevusetusest oma haldusalas.
Ka ollakse siiani üllatunud, kellel õnnestus meediat niikaua suukorvis hoida, et asi alles nüüd välja tuli.
Ms., ühiskond ei tee ju mingeid takistusi Ojasoole meeleparandusteele ja oma labiilse libiido taltsutamisele asumiseks. Andku käia!
Aga ühiskonna maksudest ülalpeetavas teatris teda juhikohal küll näha ei tahaks.
Radist16. juuni 2016, 19:47
Tunnistan ausalt - ma pole NO99 ühelgi etendusel käinud. Seda vähem teadsin Tiit Ojasoo nime varem. Kuid see vahukloppimine paneb muigama. Justnimelt muigama, mitte huvi tundma. Peksis jalaga, kahe jalaga. Peksis lapsi, lastekodulapsi...
Vaadates 10 allakirjutanut meenub omaaegne 40 kiri...
uu16. juuni 2016, 22:11
sa kirjutad 40-kirjast. Mis kiri see oli, palun selgita.Kellele see kirjutati, miks ja kes need 40 olid?
H I! 17. juuni 2016, 00:02
Ajalootunni jätsid vahele?
Ja16. juuni 2016, 19:45
Kas see Rea kirjutas ka nii?milleks siis kisada
16. juuni 2016, 19:59
Idioodikari, saite Ojasoost lahti.Keda järgmiseks? Ajaviiteks tömbate kodus eidele vastu vahtimist? Kahepalgsed ahvid .Kes viimasena naerab,naerab paremini.
16. juuni 2016, 21:11
Väga "kultuurne" kommentaar.
tt16. juuni 2016, 19:43
Poliitikute pilamine on hullem kui naisepeks (välja arvatud Edgar Savisaar ja Keskerakond)! Kui oled pilanud ja peksnud, siis oled riigi vaenlane ning pead lahkuma -MOTT. Võimu teatriks keeramise sai Tiit andeks, sest pilas edukalt Savisaart, kuid ei andnud garantiid, et jätab siinkohal teised võimurid rahule.... Seega oli vaja ettekäänet ebamugava kunstniku neutraliseerimiseks -ja nüüd see saadi! Rahvamassid aplodeerivad demokraatia ja õigusriigi võidule, sest kõik on ju JOKK.
aga proovi veel politseinikku pilada, vaata mis sinuga siis juhtuma hakkab16. juuni 2016, 21:17
eriti kui julged kehva iseloomuga ülbikut puudutada
ää16. juuni 2016, 19:28
palgalõhele lahendus leitud.
tüdinud16. juuni 2016, 19:27
Kaastunne teatrirahvale ja nende peredele, kes tänu sopaajakirjanduse pingutustele peab päevast päeva kestvas õuduses elama.
kes see ohver siis oli?16. juuni 2016, 19:24
Pange nimi kirja, tahan teada. Miks salatsetakse kui asi õige oli?
16. juuni 2016, 22:08
See on järgmises Kroonikas, et koos saavad lapse;)))
ahah16. juuni 2016, 23:27
Sina tahad teada. No siis küll tuleks avalikustada, su nõudmine on nii hästi põhjendatud ju. Ohver arvatavasti ei soovi suurendatud tähelepanu, mis talle osaks saaks ning see on minu arust kena, et ajakirjanikud on tema palvet anonüümseks jääda austanud. Uudishimu on loomulik, aga ehk suudad seda ikka taltsutada, et inimeste eraelu rikkumata jätta?
kuriorav16. juuni 2016, 19:23
Ei piisa! Säh sulle Ühtse Eesti Suurkogu eest! Säh sulle surnud jänese eest! Säh sulle Reformierakonna juhatuse koosoleku eest! Säh! Säh! Sähhh!
// või noh kuidagi sedasi :D
lõpetage oma leelotamine16. juuni 2016, 19:10
loomulikult ei kõlba selline vägivaldne mehike teatrit juhtima
Ülle16. juuni 2016, 19:17
Kas autojuhiks kõlbab vägivallatseja,kes igal õhtul oma naisele "pasunasse" sõidab vindise peaga? Ei tohiks ju olla vahet inimestel...ma ei usu,et Ojasoo ohver end teisiti tundis ,kui autojuhi naine;ohvrid mõlemad,aga autojuht läheb hommikul tähtsa näoga tööel ja keegi isegi ei kaalu tema tagandamist töökohalt.
kle ülle16. juuni 2016, 19:23
mine siis lahku oma mehest, kes sulle pasunasse annab, aga ära demagoogitse siin
Ülle16. juuni 2016, 19:55
keegi ei käsi sind elada vägivaldse inimesega. Siin antud momendil on pollitiline kättemaks mingist tähtsusetust tülist, rüselusest. Tehti meeletu kampaania, et kättemaks teoks teha poliitikutest tõe rääkimisel.
Ahzuu16. juuni 2016, 20:54
Et tähtsusetu tüli???!!! See poliitiline tõde on sotside oma, mitte objektiivne.
16. juuni 2016, 21:14
Kas sina olid seda "mingit tähtsusetut tüli" fikseerimas, et siin niimoodi targutad?
küsimus16. juuni 2016, 22:12
Järsku oli ka see peksmine poliitiline káttemaks?Järsku oli peksu ohver Savisaare toetaja?
to Ülle16. juuni 2016, 22:13
kui sind jalgadega taotakse, siis nimeta seda rüseluseks, kui tahad. praegu oli ikka peksmine.
to kle Ülle16. juuni 2016, 23:33
Täiesti uskumatu! Mis toimub? Tunned ühele naisele kaasa, keda peksis teatrijuht, aga teise naise murele sülitad? Sama hästi võiks öelda sellele naisele, kes oli Ojasoo ohver, et ära hala, enda süü, et vastu ei löönud. Kõlab absurdselt ju! Sama inetu ja empaatiatu on sinu suhtumine naisesse, kes kannatab koduvägivalla käes.
Mõistmatu16. juuni 2016, 19:32
Kroonika järgi oli ta vägivaldne juba ammu. Kuidas need viimased aastad ta sobis teatrit juhtima (ka need viimased pool aastat kuni ajakirjandus ei olnud seda lummekukkumist avalikustanud vastu ohvri soovi) aga nüüd äkki ei sobi enam? Aga mis selle aja jooksul siis muutus? Vaid see, et keegi sai midagi teada?
Radist16. juuni 2016, 19:55
Lõpe ja Ülle... oletame, et ütlen Teile - minge oma töölt minema, sest te olete rotimürgisööjad. Te muidugi vaidlete vastu, et ei tea asjast midagi, aga see teid enam ei päästa. Ma kordan ka homme ja ülehomme, et Lõpe ja Ülle on Rotimürgisööjad.
Tavakodanik16. juuni 2016, 19:08
Vägivallatseja EI SOBI kultuuritööle! Ojasoo peab LAHKUMA teatrist!
hh16. juuni 2016, 22:16
mida sa teatrist tead, et sõna võtad
Leo16. juuni 2016, 19:04
On kaks äärmiselt nigelat ja odavat ametit siin ilmas - poliitikud ja ajakirjanikud.
süsimust iroonia16. juuni 2016, 19:25
Poliitikud, ajakirjanikud ja advokaadid lähevad kõik a priori põrgusse! :D