SUUR PERE: Gordon Ramsay (vasakul pildil) ja Tana Ramsay koos laste Matilda, Megani, Holly ja Jackiga. Foto: Vida Press
Inimesed
15. juuni 2016, 06:00

Tippkokk Gordon Ramsay naine kaotas veel sündimata lapse

Gordon Ramsay peret tabas kirjeldamatult valus hoop. Briti tippkokk teatas, et tema naise Tana rasedus katkes viiendal kuul. "Meie pere on paranemas," kinnitab Ramsay siiski.

Fännid võtsid uudise telekoka pere täienemisest rõõmuga vastu. Ramsay (49) ja tema abikaasa Tana (41) peres kasvab neli last: tütred Megan (17) ja Matilda (14) ning kaksikud Jack ja Holly (16).

Mai keskel paljastas ta, et Tana on taas lapseootel ja tulekul on poeg. Kuid sel esmaspäeval tunnistas Ramsay, et nädalavahetusel rasedus katkes.

"Paraneme perena üheskoos, aga tahame taas tänada kõiki teie toetuse ja heade soovide eest. Iseäranis tahaksin soojad tänusõnad saata Portlandi haigla vapustavale meeskonnale kõige eest, mis nad on teinud."

Maikuus James Cordoni jutusaates "The Late Late Show" Tana lapseootusest teatades tunnistas Ramsay, et muretseb veidi.

"Olen närvis. Muretsen. Muidugi oleks mul hea meel veel üht tüdrukut saada, aga neli tüdrukut, neljad pulmad, neli 16 aasta sünnipäeva, neli peikat…" Viies laps oleks olnud suurepärane kingitus kuulsa paari 20. pulma-aastapäevaks ja Gordoni peatseks 50 aasta juubeliks.

Tagatipuks valmistub viienda lapse sünniks Gordoni suurim konkurent, Briti kultuskokk Jamie Oliver.

Ehkki Ramsay televõistluse "Meisterkokk" kohtunikuna tümitab Gordon amatöörkokki terava keelega, on Tana kinnitanud, et tema mees on hingelt läbi ja lõhki pereisa.

"Meile mõlemale on pere alati kõige tähtsam olnud. Mulje, mis inimestel Gordonist on, see pole mees, kellega mina abiellusin. Talle meeldib olla laste ja nende sõprade keskel. Gordon võib olla range, aga ka väga leebe. Selline ta juba kord on."