HARUKORDNE KOKKUKUULUVUSTUNNE: «Võin väga stressirohke päeva järel koju tulla ja juba mõni sekund pärast seda, kui Brad end mu rinna külge imeb, haarab mind sügav rahu,» räägib Jennifer.Foto: Facebook
Inimesed
15. juuni 2016, 06:00

"Unistan oma peigmehe rinnaga toitmisest!" (14)

36aastane ameeriklanna on end töölt lahti võtnud, et iga kahe tunni tagant oma kallimale rinda anda. "Tahtsime mõlemad armusuhtelt üht ja sedasama – seda maagilist sidet, mida on võimalik saavutada ainult imetamisega," õhkab Jennifer Mulford.

Atlantas elav ja baaridaamina töötav Jennifer oli vaba ja vallaline naine, kui sattus kord internetis lugema fenomenist Adult Breastfeeding Relationship. Lühidalt ABRiks kutsutu tähendab täiskasvanute imetussuhet.

"Kui lugesin sidemest, mida rinnaga toitmine võib kahe inimese vahel tekitada, olin kade," rääkis 36aastane Jennifer Briti lehele The Sun.

"Mind on alati üle kõige erutanud rindade puudutamine seksi ajal. Nii teadsin, et tunneksin ka sellest mõnu."

Otsis meeleheitlikult imemishuvilist meest

Kuna Jenniferil polnud kindlat kavaleri, hakkas ta otsima meest, kes tahaks, et teda imetataks. "Kui lugesin puhtast rõõmust, mis see teistele inimestele on toonud, otsisin meeleheitlikult partnerit, kellega seda emotsionaalset sidet jagada."

Naine käis maad uurimas tutvumisfoorumites, pani ABRi fännide veebikülgedele sõnumeid ja reklaamis end koguni Craigslisti ostan-müün-vahetan-tutvun-saidil. Kuid kõik oli asjata. "Kartsin, et ma ei saa täiskasvanute imetamist ealeski proovida."

Õnn tuli sealt, kust Jennifer seda otsida ei osanud. Imetamine tuli jutuks tema kunagise kooliaegse boyfriendi Brad Leesoniga (36).

"Ajasime juttu ja Brad rääkis mulle, et tema nõrk koht on suurte rindadega naised ja et rindade suurus on tema armusuhetes alati tähtis olnud. Mõtlesin, et nüüd on küll paras aeg täiskasvanute imetamine jutuks võtta ja vaadata, kas see teda huvitab," avameelitseb Jennifer The Sunile.

Õnneks pani mõte rinnaga toitmisest Bradil kohe silmad särama. "Tema peas oleks otsekui lamp tööle klõpsatud. Sain tema häälest aru, et see tekitab temas uudishimu ja elevust."

Mees hakkas ka ise internetist imetamissuhte kohta materjale otsima. Õige pea olid nad Jenniferiga juba enam kui sõbrad. "Tol hetkel mõistsin, et mul on kaaslane kogu eluks," õhkab Jennifer. "Tahtsime mõlemad armusuhtelt üht ja sedasama – seda maagilist sidet, mida saab ainult imetamisega."

Jennifer sai teismelisena emaks, ta tütar on juba 20aastane. Beebina imetas Jennifer teda kaheksa kuud. "Mäletan ikka veel seda sidet, mis ma temaga tundsin, kui ma teda süles hoidsin ja ta mu rinda imes. Ma ei unusta seda iialgi."

Ent piima, millega oma kallist meest toita, Jenniferil polnud. Organism tuli panna uskuma, et Jenniferil on beebi. Seetõttu hakkas ta iga kahe tunni tagant Bradi kuivalt imetama. Kui meest pole kodus, kasutab ta rinnapumpa või lüpsab lihtsalt sõrmedega. "Olen end töö juurest vabaks võtnud, sest tahan kõik oma jõupingutused sellele pühendada," seletab Jennifer. Imetamist jätkab ta isegi öösel, pannes selleks äratuskella helisema.

"Ööd on päris rasked, sest Brad magab nii sügavalt, aga kuidagiviisi saame hakkama – kuni ta uinub, rind suus. See on nii kaunis," on naine liigutatud.

Piimatoodangu soodustamiseks joob Jennifer kolm korda päevas spetsiaalset taimeteed Mother’s Milk Tea, mis peaks naissuguhormoone matkima ning seega piima juurde tooma.

Jennifer võtab ka Lactifuli taimseid tablette. Tema toidusedelisse on ilmunud kaerahelbed ja linaseemned. Needki peaksid piimatoodangut turgutama.

Jenniferi sõnul jäid ta rinnad juba paari päeva järel valusaks. "Aga ma olen valmis meie ühise sihi nimel kõiki valusid välja kannatama." Naine usub, et piima tulekuks kulub paar kuud. Keeruliseks on osutunud ka imetamise ja seksi eristamine.

"Ehkki imetamine on nii ilus ja rahulik, on see ühtlasi erootiline." Esimestel imetamiskordadel tekkis mõlemal seksiisu, mida nad pidid alla suruma. "Aga iga korraga läheb see kergemaks."

"Tunnen, et oleme üheks saanud."

Jõusaalifännist Brad usub, et rinnapiim aitaks tal veelgi tervem ja tugevam olla. "Brad käib jõusaalis, sest teadmine, et ta on heas vormis ja harrastab tervislikke eluviise, tõstab tema enesehinnangut," seletab Jennifer.

"Ta räägib mulle kogu aeg, et teeb seda minu pärast. Ta tahab, et teised naised oleksid minu peale kadedad."

Jenniferi sõnul on tema kallim sisimas tõeline alfaisane. "Aga suletud uste taga võimaldab see armusuhe tal valvsusest loobuda ning olla alistuv ja lubada end sada protsenti armastada."

Paarikese iseäralikust harrastusest teavad vaid paar lähimat sõpra ja pereliiget. "Ma ei usu, et teised mõistaksid. Ma kahtlen, kas ema saaks selle mõttest aru, aga ma tahaksin tegelikult kogu maailmale hõisata." Avalikult ei taha Jennifer Bradi imetada, ehkki on oma suhte üle uhke.

"Bradi poolest võiksime seda teha, aga minule on see väga intiimne tegevus. Ma ei ütle küll kategooriliselt ei, kuid mulle meeldivad meie kodused imetushetked. Oleme siis ülejäänud maailmast eemal ja ma ootan iga söötmist pikisilmi."

Kui piim viimaks tuleb, kavatsevad nad imetamisega jätkata nii kaua kui võimalik. "See on meie valitud elustiil. Loodame, et vajame ja tahame teineteist samamoodi veel aastaid.

Võin väga stressirohke päeva järel koju tulla ja juba mõni sekund pärast seda, kui Brad end mu rinna külge imeb, haarab mind sügav rahu. Tunnen sellistel hetkedel, et oleme üheks saanud. Suuremat tröösti pole ma eales tundnud. Sellise sideme vahele ei pääse mitte keegi teine."

Brad ja Jennifer loodavad tulevikus abielluda, kuid lapsi nad enam ei soovi. Kummalgi on varasemast armusuhtest järeltulijad olemas.

"Oleme rahul sellega, mis meil on, aga kibelen kangesti kunagi proua Leesoniks saama."