Huacachina kõrbes Peruus.Foto: Erakogu
Blogid
13. juuni 2016, 21:08

Reisiblogist ja tunnustustest ja sellest, kuidas mul on vedanud... (5)

Laupäeval jagati teist aastat blogiauhindu ning õnnestus minulgi väike preemia saada. Kuigi reisiblogi kategoorias ma ei võitnud, sain siiski kolmanda koha. Ausalt öelda ootamatult, sest ei pööranud üritusele eriti tähelepanu. Aga... superüllatus oli, et nii palju inimesi ikka hääletas minu poolt :)

Eelmine aasta oli mu elu parim – reisisin seitse kuud Ladina-Ameerika riikides, käisin Oscari-galal, olin kuu aega Venemaal, kolm kuud Sitsiilias ja andsin välja päris oma reisiraamatu! Sellele kõigele tagasi mõeldes tunnen, et mul on väga vedanud!

Mul on hea meel, et minu reisiblogi on nii palju loetud (kõige populaarsemaks osutusid postitused Venemaa ja Põhja-Korea kohta) ning kommenteerijatel on ka agaralt olnud võimalust arvamust avaldada – järelikult loevad! Aga kõige rohkem olen tänulik ikkagi inimestele, keda olen oma reisidel kohtunud, sest nendest ongi minu blogi. Ma igatsen paljusid neist väga.

Nüüdseks olen pärast 14 kuud rändamist jõudnud tagasi Eestisse ning ma olen õnnelik – kui välja arvata vihmane ilm ja see, et kojamees varahommikuti häälekalt koristab. Ma soovin teile, mu lugejad, sama! Kuna elan Eestis, siis ei ole blogi Seljakotiga maailma kuigi aktiivne. Aga see on olemas ja ma plaanin siia kirjutada, kui on mõtteid, mida laiemale avalikkusele jagada. Facebooki konto Liina reisibogi on aktiivsem.

Ja muidugi ka minu reisipodcasti "Järgmine peatus". Reisihuvilised, kuulake!

Elu võib tunduda lühike või pikk. Sõltub viisist, kuidas seda elada. (Sarah Dessen)