Inimesed

Tantsijana naiste tantsupeol: paduvihm ja tuuline ilm, kuid naeratus siiski pidevalt näol (10)

LISA KOMMENTAAR

kaastantsija13. juuni 2016, 21:59
Rahvatants pole nõrkadele! Vaim oli kõigil valmis, aga mõnel lihtsalt läks jalg nõrgaks. Aga järgmiseks peoks on kõik jälle rivis. Olime vahvad!!!
Uku13. juuni 2016, 19:15
Tantsi, tantsi, keeruta, naerata ja peereta. Pane muda sees külg ka maha ja hoia ikka klemm kõrvuni. Ajuvaba.
Oo,13. juuni 2016, 22:44
Uku, milline poeet sa oled, tõeline lüürik ja kaunishing!
Ants13. juuni 2016, 17:30
Vaesed naised,päris kahju teist.Kodus soojas toas palju parem olla.
Jõgevlanna13. juuni 2016, 16:56
Suur, suur tänu korraldajatele, juhendajatele ja loomulikult väga-väga tublidele tantsijatele, kes ilma vingerpussi trotsides vastu pidasid ja 3 imelist tantsupeo etendust vaatajateni tõid. Jõgeva linnas kajas pühapäeval terve päeva kaunis muusika, mis ära et tüüdanud. Tõbistele kiiret taastumist. Ootame Teid taas Jõgevale 5 aasta pärast ja ilmataat kindlasti ei kiusa vihmaga kaks pidu järjest. Aitähhh!
Marianne13. juuni 2016, 16:20
Lugesin kommentaari ja korraks mainiti siin laupäevast toitlustamise probleemi. Olen ka päri sellega, kuid veidi teisest vaatevinklist. Korraldajad tegid söögi ja tõid selle ka kohale (nt Laiusele). Kõik need toidud olid raskesti lagunevates plastmassnõudes. Ka laupäeval ja pühapäeval oli see nii. Kujutlegem korraks aga ette, et meid oli 5000 ja niiviisi sõi igaüks. Tekkis kümneid ja kümneid tuhandeid plastjäätmeid, mis keskkonnas ei lagune. Miks ürituse organiseerijad ei tahtnud toitu pakkuda kergesti lagunevates bionõudes? Või paluda, et igaüks tuleks oma toidunõudega? Mulle väga meeldis üritusel lavastate ütlus, et tegemist on selle suve suurima üritusega. Kuid teadmine, et oleme selle suve suurimad reostajad keskkonnale, ei olnudki nii naljakas enam. Mulle meeldis ka see, et staadionil ja toitlustusala oli kenasti kaskedega ääristatud. See oli väga ilus ja maalähedane. Aga miks me pidime selleks loodust rikkuma? Keegi ju kusagilt tõi need ja sinna, kust ta need tõi, jäid järele riismed. Ma ei räägi sellest tobedast murust, mida siin kogu aeg hurjutatakse. Ma räägin hoopis sellest, et keskkonda tuleks hoida ja kes teeks seda paremini kui meie - naised. Aga miks me seda siis terve nädalavahetuse reostasime?
appi...13. juuni 2016, 16:02
inimestel pole muud teha, kui vihma ja poriga tantsida ja mis kõige tähtsam-naeratus näol.
13. juuni 2016, 16:25
:DDD13. juuni 2016, 16:43
tõesti õõvastav, tantsivad iga ilmaga!
tantsija13. juuni 2016, 15:51
Täpselt sama siin - hinges oli lahkudes meeletu kurbus. Oleks tahtnud veel ja veel. Aga jah, paraku ilm tegi meile vingerbussi ja nii oleme veel siiani nohused ja külmetunud. Üks meie rühmast väänas ka jalga ülilibedal murul. Kahjuks meie sauna ei jõudnudki, kuigi oleksime väga vajanud. Eriti peale meeletutes toidujärjekordades seismist, mis laupäeval nii mõnegi endast välja ajas. Õieti oli probleem juba duzzi all käimisega, kuna lihtsalt polnud ju kuhugile minna. Kus oli, seal oli järjekord. Aga sauna oleks pidanud küll korraldajad ikka naistele välja ajama. Siiralt olen ka hämmastunud, et eilsel lõppesinemisel oli nii palju tühjasid kohtasid. Kas tõesti peletas see jube ilm ära siis kogu pealtvaatajaskonna? Kohtumiseni aga kõigi tantsijatega taas Jõgeval!