LAURA NÄITAB ISELOOMU: Grete Klein ehk «Padjaklubi» Laura näitas kaamerasse keskmist sõrme, et saata tervitus oma endistele poiss-sõpradele. Foto: Mari Luud
Inimesed
13. juuni 2016, 06:00

Blogiauhindadel võidutsesid Mallukas ja "Padjaklubi" Laura (1)

Kui mullu peeti blogiauhindade üritus tagasihoidlikumalt, siis sel laupäeval lookles kohviku Wabadus ukse taga üle kümne meetri pikkune huviliste järjekord – kõik tulid kaasa elama blogiauhindade jagamisele.

Tänavu osales parimate valimisel 367 blogi, mis on 100 võrra rohkem kui mullu. 27 kategoorias andis oma hääle 12 357 inimest ning tulemused tegi teatavaks laulja Uku Suviste.

Kõige rohkem auhindu kogusid Mallukas (parim eluline blogi, aasta saurus ja aasta parim blogi) ning sarjast "Padjaklubi" tuntud Laura ehk Grete Klein (parim videoblogi, aasta uustulnuk ja aasta üllataja).

"Aitäh Mišale, Kristinale ja Mariale, et nad aitasid mul seda blogi teha ja seda videot kokku panna. Kes on Laura blogi jälginud, teavad, et mul on väga-väga palju olnud mehkeldamist boyfriend’idega, kes kõik on osutunud mölakateks. Lexuse-Lauri, Toyota-Tauri, Fordi-Ott ja Arved – need on need mehed, kes ütlesid mulle, et ma ei saavuta mitte kunagi mitte midagi ja ma saan olema ainult rikka mehe naine. Tahtsin neile ka ühe auhinna üle anda. Palju õnne!" vuristas rahva ees "Padjaklubi" Lauraks kehastunud Grete Klein.

Ta lõpetas oma kõne endistele kallimatele mõeldud žestiga, näidates kaamerasse keskmist sõrme ja teenides publikult suure aplausi.

ENNE ÜTLEB, SIIS MÕTLEB: Oma teist last ootav Mallukas tunnistas, et on oma blogipostitustes tihti liiga otsekohene ja hiljem kahetseb seda. Foto: Mari Luud

Teine õhtu võitja Mallukas oli aga see-eest tagasihoidlikum ning erilist kõnet pidada ei soovinud – enda sõnul eelistab ta kirjutada. Mis on aga ikkagi Malluka blogi fenomen? "Ma arvan, et see on suuresti lihtsalt joppamise asi. Juhtusin alustama, rääkima mingitel teemadel, millest toona palju ei räägitud, ja inimesed jäid lugema. Ma ei mõtle enne, kui ütlen, ja see tekitab huvi," arutles blogija Mallukas.

Välja kuulutati ka elutööpreemia, mis sai osaks mõni kuu tagasi meie seast lahkunud blogijale Kadri Luigele, kes rääkis oma blogis võitlusest vähiga. Diplomi võttis vastu Kadri Luige hea sõber Margus Vaher.