Galeriid

GALERII | Käisid Jõgeval naiste tantsupeol? Vaata, kas leiad end või oma tuttavaid piltidelt! (25)

LISA KOMMENTAAR

järgmine tehke Viljandis14. juuni 2016, 21:37
väga ilus linn ja seal osatakse üritusi korraldada ja külalisi vastu võtta
kõrvaltvaataja14. juuni 2016, 15:41
Suht imelikud tantsud need supikulpide ja rehadega. Tuletab nõukaaegset butafooriat meelde - ikka need nunnud viljapead ja sirbid ja vasarad ... Aga peaasi, et tegijatele endale meeldis.
Tantsija 15. juuni 2016, 10:41
Väga meeldisid ! Eriti Rehatants !!!
pildid13. juuni 2016, 21:34
Need pildid pole ju pühapäevasest peost. Telekast vaadates oli ilm ilus ja päikseline, keegi polnud keepides või vihmamärg. Need pildid on ilmselt varasematest päevadest proovidest või peaproovidest.
tobe13. juuni 2016, 17:42
Miks pannakse galeriisse topelt pildid üles? Tundub mahukam?
Kohalik.13. juuni 2016, 12:40
Aitäh teile, tantsivad naised. Meeletult äratrambitud staadioni muru, kus nüüd meie lapsed peavad mängima ja sporti tegema, prügi täis pargid ning teed jäävad veel kauaks mäletama teid. Lisaks kulub päevi enne, kuni saab ennast korralikult välja magada sellest tümpsust, röökimisest ja kisast, mis lõppes peale südaööd. Peaasi, et teil, tantsivad naised oli hea olla. Eriline aitäh selle eest, et teie nägemiseks pidi linnaelanik 25 eurot kah veel maksma. Loodame, et leiate järgmiseks korraks mõne muu koha, kus oma laager laiali lüüa.
Ka kohalik13. juuni 2016, 13:48
Täitsa tõsiselt arvad nii või?
K.13. juuni 2016, 14:26
Ega kohalikud seda üritust ainult vaatamas ei käinud ,olid kaugemalt kaa ja nemad olid rahul! Teede korrashoid oli valvestatud ja kontrolli all! Prügi ja laga oli pidevalt korras ,ei vedelenud midagi kuskil! See et see muru selliseks muutus oli roll vihmal,mitte naistes ei olnud asi! Kord viie aasta tagant kasuta kõrvatroppe kui magada ei mõista!Kui pileti hinnaga nuriseda siis korvatakse selle rahaga see muru korda tegemiseks vast!Ole uhke et just sellist üritust korraldakse teil Jõgeval mitte ära vingu siin oma halvustavate kommentaaridega netis,hoia endale enda paha tuju!
K.13. juuni 2016, 14:29
Ega kohalikud seda üritust ainult vaatamas ei käinud ,olid kaugemalt kaa ja nemad olid rahul! Teede korrashoid oli valvestatud ja kontrolli all! Prügi ja laga oli pidevalt korras ,ei vedelenud midagi kuskil! See et see muru selliseks muutus oli roll vihmal,mitte naistes ei olnud asi! Kord viie aasta tagant kasuta kõrvatroppe kui magada ei mõista!Kui pileti hinnaga nuriseda siis korvatakse selle rahaga see muru korda tegemiseks vast!Ole uhke et just sellist üritust korraldakse teil Jõgeval mitte ära vingu siin oma halvustavate kommentaaridega netis,hoia endale enda paha tuju!
Osaleja13. juuni 2016, 14:50
Staadioni muru sai kannatada tõesti, aga kui leiad kuskil prahti, korja üles. Minu meelest oli igal pool tohutu hulgal suuri kilekotte, kuhu sai panna kogu tekkinud prügi jainimesed ei visanud midagi kuskile laiali. Ei tasu olla nii kuri ja välja magada saate rahulikult 5 aastat järjest. Head und!
tantsususs13. juuni 2016, 14:55
appi, ma ei usu oma silmi, milline võib olla kohaliku elaniku kommentaar sellisele suurele üritusele. Jõgeva, mis tehti üheks nädalavahetuseks tuntuks üle Eesti ja üle maa, ei saa nii vastikult ometi suhtuda. tuhanded tantsijad, tuhanded külastajad tõid ju raha sellesse linna, mis ei olegi nii väike kopikas. tuhanded inimesed said nädalavahetusel tunda, kui hea on elada pisikeses ja rohelises linnakeses, kus on värske õhk, palju haljastust ning nii palju siirast rõõmu. vabandust, et sellise siira rõõmu näitamine õhtusel simmanil kellegi unerahu häiris. kui teil tõesti raha ei olnud ka etendust vaatama tulla, oleks saanud ehk rahvariided selga panna ja koos teistega kaasa tantsima tulla.
Triinu13. juuni 2016, 17:20
Võiksid natuke hinnata Eesti kultuuri ja püüda seda säilitada. Ära muretse muru kasvab tagasi! Kõhalikud võiksid veidi vastu tulla ja ära kannatada need 2 päeva! Peaksite uhked olema, et nii suurt sündmust sealkandis üldse korraldatakse!
Korraldajad on teinud ära meeletu töö ja edu edaspidiseks!
Ka Kohalik!13. juuni 2016, 18:48
Meil niigi ei toimugi siin mitte midagi! Ja üks kord viie aasta jooksul ning selline pahameel??!!!
Tantsija 14. juuni 2016, 07:50
Järgmine kord hea meeelga näiteks tantsikisn hoopis Viljandis !
kohalik, see positiivne14. juuni 2016, 11:59
Vot seda kommentaari oli nüüd küll väga piinlik lugeda. Mine metsa elama, kui sa kogukonnas ei suuda olla. No tõesti, nõme oled.
Tantsija14. juuni 2016, 13:28
Mul on nii kahju et Sul ebameeldiv mulje kõigest jäi, aga tantsivad naised ei ole küll milleski süüdi. Seda pidu korraldasite ju teie ise, Jõgeva ! Kui on probleeme siis pöörduge ikka kohalike korraldajate poole. Meil igatahes oli väga tore ja kohalikud olid väga külalislahked. Aitähh!
tantsuline13. juuni 2016, 11:36
käisin ja osalesin seal minagi. suur suur aitäh kõigile korraldajatele, osalejatele ja pealtvaatajatele, oli väga tore ja hea tunda ennast ühena tuhandete hulgast. ka vihmataat ei olnud ju ülemäära kuri. lõpupeoks säras päike üle taeva ju. loodame, et järgmine kord toimub tantsupidu mõnes suuremas linnas või kohas, sest pealtvaatajatel oli veidi kauge kohale tulla ning ka osalejana oli väga kitsas vahepeal.
Kah tantsija.13. juuni 2016, 12:22
Ka meie tantsugrupp jõudis samale järeldusle, et sellise ürituse jaoks on Jõgeva linn väike. Ilmselt ka sellest tekkisid proovide ajal suured ajagraafiku jamad ning probleemid toitlustamisel, kus sai näiteks alles süüa siis, kui uued proovid peale algasid. Näiteks Haapsalu või Rakvere oleks head kohad sellise suurusega ürituse tegemiseks. Loodame, et järgmine kord mõtlevad korraldajad selle välja.
K.13. juuni 2016, 14:29
Haapsalu on ikka palju väiksem selle peo jaoks.Rakvere kohta ei oska öelda!
tantsususs13. juuni 2016, 15:13
kalevi staadion on ikka üle kõige. või siis nagu viimati Tallinnas oli, et suisa lauluväljakul. seal on hea asi, et ruumi on osalejatele hästi palju igal pool. nii oodata, tantsida kui ka aega veeta. sest see, mis iffi sünnipäeva tordiga oli, see oli ju õudne - ime, et keegi kannatada ei saanud. jõgeval oli üks suur puudus veel - ei olnud istuda kusagil. söögitelkides jah, kuid nagu laupäeval ei suutnud lihtsalt enam olla püstijalui.
Mofo14. juuni 2016, 17:01
Päriselt?
Jõgeva 5577
Haapsalu 10 251
Rakvere 15 264
Wikipedia siis
Lisame siia veel mõne linna kuulsuse kuurortlinnana... :)
Ka Kohalik!13. juuni 2016, 18:52
Ükskõik, kus tantsupidu toimunud oleks, on alati kellelgi pikk maa sõita. Võrust Tallinna näiteks. Jõgeva on aga ilusti keskel ja kõigil enam vähem sõita, et liiga pikk ei tunduks. Las olla siin väikses linnakeses midagigi , mis elu sisse puhuks. Niigi ei toimu siin suurt midagi. Ma sain teie esinemisest ikka vägeva emotsiooni! Ülitublid olite!
Ene13. juuni 2016, 08:35
Jumal on eestlane, andis pidulistele ilusa ilma. Vaatasin etendust telerist, midagi nii südamlikku ja ilusat pole ammu näinud. Suured tänud!
2X60km uhada12. juuni 2016, 23:32
piduline12. juuni 2016, 22:49
Ei käinud,kõik kostis läbi akna tuppa niigi ära.Lisaks veel ETV otseülekanne.