Eri Klasi lesk Ariel Klas palus Hiltoni hotelli avapeole endale kaaslaseks Eri ühe parima sõbra Paavo Lampisega, kes sai peol viibida lühikest aega, kuna pidi sõitma õhtul lennukiga Helsingisse.Foto: Alar Truu
Inimesed
11. juuni 2016, 06:00

OH EBAÕNNE! Ariel Klas jäi ilma Hiltoni hotelli avamise peavõidust – reisist kahele Las Vegasesse (1)

"See on nüüd küll täielik šokk, et nii halvasti läks, küll on kahju... Oi, oi, milline uudis, oh sa pagana pihta!!!" õhkab Eri Klasi lesk Ariel Klas, kui saab teada, et ta Hiltoni hotelli avapeol loositud reisist Las Vegasesse ilma jäi.

Üleeile hilisõhtul Hiltoni hotelli ja Olympic Casino esinduskasiino avamise pidustusel tõmbas Eda-Ines Etti loosirattast välja peavõidu just Ariel Klasi nimega – reisi kahele Las Vegasesse.

Millele lisandus 600 eurot Hiltoni hotellides ööbimiseks. Paraku tuleb Arielil sellest kõigest suu puhtaks pühkida, sest selleks ajaks, kui loosiratas pool kaksteist käima lükati, oli ta hotelli avapidustuselt juba ammu lahkunud.

Reegel aga nägi ette, et võidusedelilt maha hõigatud inimene pidi ise ka kohal olema.

"Käisin seal kaaslasega, Eri ühe parima sõbra Paavo Lampisega, kel on oma firma Viljandis. Palusin teda lihtsalt endale kaaslaseks kaasa. Alguses pidi ta tulema veel oma abikaasaga, aga tuli siiski üksi.

Saabus just Viljandist ja ütles, et ei saa seal rohkem olla kui tunnikese, kuna peab sõitma õhtul lennukiga Helsingisse.

Ütlesin, et mulle sobib see väga, sest mul sees ikka veel sügav kurbus ja mis pidutseja ma niimoodi olen. Pealegi, miks ma sinna üldse läksin – tahtsin näha Eri sviiti, mis mul aga jäigi nägemata. Muide, koos Paavoga kirjutasime loosisedelitele ka oma nimed."

Paavo teatas veel, et tänutäheks, et ma ta Hiltoni avamisele kutsusin, kirjutab ta minu nime ka oma sedelile, lisades veel, et vaata, et sa võidad.

"Ja vaata kuidas siis nüüd läks!" ohkab Ariel ja tunnistab, et tal pole elus loosiõnne olnud, lisades samas, et ta pole selleks kunagi ka midagi teinud.

"Ma ei ole mingi mängur, pole vist kunagi ühtegi loteriipiletit ostnud. Aga kui ma isegi oleks kuulnud, et võidavad vaid need piletid, kelle omanikud on loosimise väljakuulutamisel üritusel kohal, siis vaevalt oleks ma ümber mõelnud. Mul oli seal küll teisigi tuttavaid, aga pärast presidendi kõnet otsustasin siiski, et üksi ma sinna ei jää. Sest mu hingeseisund pole veel valmis pikalt mingitel pidudel osalema. Aga oleks ma teadnud… oh jah, aga mis see oleks enam loeb. Tore, et minu asemel keegi teine õnnelikuks sai," ütleb Ariel Klas.