Jana KaskFoto: Erakogu
Saund
10. juuni 2016, 11:08

KUIDAS MEELDIB? Jana Kask laulab oma uut lugu Eestimaa kaunis looduses (5)

Taas Eestis elav laulja ja muusikakirjutaja, üks "Eesti otsib superstaari" võitjatest Jana Kask andis oma sooloprojekti raames välja uue loo "The One". Sarnaselt Kerli Kõivule on ka Jana Kaske köitnud kodumaa loodus ning ta on loole teinud romantilise visuaali kaunite Eesti loodusvaadetega.

Jana räägib, et kirjutas laulu täiesti juhuslikult ning see räägib suurest armastusest. "See oli täiesti spontaanne mõte teha lihtne ning samas soe ja suvine visuaal. Tegime seda koos Tuuli Korsariga. Mul on alati olnud unistus filmida midagi Viru rabas. Ma arvan, et see koht on nii kaunis ja müstiline, eriti väga varastel hommikutundidel, päikesetõusu ajal," kirjeldas muusik loo visuaali sünnilugu.

Jana Kask on olnud Eestisse naastes täielikult muusikalainel ning juba lähiajal saab kuulata veel palju häid uusi lugusid. "Ma olen praegu pühendunud täielikult muusika tegemisele. Lisaks oma sooloprojektile on The Ilves Sisters õdedega valmis saamas põnev akustiline kava ja koos Läti tipp DJ-ga lõpetasime just suvise tantsuloo salvestamise millele on ka valmimas muusikavideo," jutustas lauljatar.