Anne Veski Eesti Meelelahutusauhindade galal.Foto: Teet Malsroos
Inimesed
9. juuni 2016, 14:30

STAARID SUVEL | Anne Veski: "See suvi on palju-palju tööd!" (16)

Sel suvel on Anne Veskil kiired ajad: juulis toimuvad juubelikontserdid koos Koit Toome ja Jüri Pootsmanniga, samuti on esinemisi palju ka teistel üritustel ja firmade suvepäevadel. 

Oma plaanidest kõneledes on lauljatar elevil, esinemisi on suve jooksul tulemas palju. Juubelikontsertide raames esineb Anne Veski paljudes erinevates Eestimaa paikades, näiteks saab teda näha Haapsalus, Viljandis ja Tartus. Seda aega, et mõnel üritusel lihtsalt külastajana käia, väga ei jäägi. "Võib-olla jõuan, kui jääb vaba aega," arutleb Veski. 

Küsimusele, kas Eesti suve annab nautida, või tuleks vaadata väljapoole, vastab lauljatar: "Oleneb täiesti sellest, mida inimene tahab." Anne Veski sõnul on tema küll Eesti suvedega rahul ja naudib siinset loodust "Saaremaal ja Lõuna-Eestis peab ikka ära käima vähemalt korra. Eriti ilus on aeg, kui puud hakkavad just lehte minema," kirjeldab ta. Küll aga lisab Veski, et tema tahab vähemalt ühe nädala veeta ka eriti kuuma päikese all: "Lemmikpaigaks on kujunenud Horvaatia." 

Lapsepõlve suvemälestustest meenub lauljale hästi kord, kus vanavanemad viisid ta vana Moskvitšiga Taevaskoda vaatama. "Sealne vaatepilt on siiani eredalt meeles," meenutab ta. 

Staar loodab, et ka tänapäeval võtavad vanemad lapsed kaasa ja näitavad neile erinevaid Eesti paiku. 

Kuna suvi on käes ja lahedaid tegevusi lõputult, siis uuris Õhtuleht ka Eesti staaridelt, mida nemad suvel plaanivad teha.