Genka Raadio 2 Aastahiti auhinnagalal.Foto: Alar Truu
Inimesed
7. juuni 2016, 17:29

STAARID SUVEL | Räppar Genka: „Suvel on nii tööd kui puhkust“ (10)

Genka, kodanikunimega Henry Kõrvits, on andekas mitmel alal. Filmis „Klassikokkutulek“ hiljuti suurepärase rolli teinud muusikul on suvel palju esinemisi, kuid ta võtab aega ka puhkamiseks.

Genkat saab suvel näha esinemas näiteks Õllesummeril, Eesti HipHop festivalil, Lõuna-Eesti suve suurel avamispeol. „Kuna esinen ise väga paljudel festivalidel ja üritustel, siis külastajana väga palju mujale ei jõuagi,“ räägib ta.

Küsimusele, kas on plaanis ka välismaale minna puhkama, vastab Genka: „Ei ole plaani minna, sest Eesti suvi on niigi nii ilus“.

Lugejail soovitab räppar kindlasti leida aega puhkamiseks. „Kui mõtled, et teed kiirelt ühe asja ära ja pärast puhkad, siis seda aega lõpuks ei tulegi,“ räägib Genka omast kogemusest.

Enda ägedaimaks suvemälestuseks peab muusik seda aega, kui sai terve suve olla vanaemade juures maal ja tagasi pidi tulema alles sügisel. „Siis tundus Tallinn alati teistmoodi,“ meenutas staar.

Kuna suvi on käes ja lahedaid tegevusi lõputult, siis uuris Õhtuleht ka Eesti staaridelt, mida nemad suvel plaanivad teha.