Conrad HiltonFoto: AFP / Scanpix
Inimesed
7. juuni 2016, 10:32

Paris Hiltoni väikevend pistetakse kaheks kuuks pokri

Paris Hiltoni nooremale vennale on mõistetud kahekuuline vabaduskaotus katseaja tingimuste rikkumise eest.

22aastane Conrad Hilton tunnistas esmaspäeval kohtus, et oli pruukinud narkootikume – see oli katseajal keelatud. Hiltoni hotelliketi asutaja Conrad Hiltoni nimekaimust lapselaps tunnistas nii kanepi, sünteetiliste kannabinoidide ja kokaiini tarbimist. Kohtunik määras Hiltonile kahekuulise vanglakaristuse. Ta peab end võimudele üles andma hiljemalt kolmapäeva keskpäevaks.

Ajakirja People teatel on seltskonnastaar Paris Hiltoni noorem vend olnud katseajal eelmisest aastast saadik, mil ta tunnistas, et oli 2014. aasta augustis teel Londonist Los Angelesse lennuki personali ja reisijaid  ähvardanud. „Ma, raisk, tapan su ära!“ oli Conradi tüüpilisi ähvardusi. Ühtlasi nimetas Hiltoni hotelliketi pärija kõiki lennukisviibijaid fucking talupoegadeks.

Jaanuaris saadeti Conrad vähemalt 90-päevasele võõrutusravile, kuna ta oli väidetavalt narkoanalüüsidega vahele jäänud ja katseaja tingimusi rikkunud.

Ka Conradi vanem õde Paris pole mingi lilleke – 2007. aastal mõisteti ta 45 päevaks trellide taha omaenda katseaja rikkumise eest. Enne seda oli ta purjuspäi roolist tabatud. Seltskonnatibilt võeti juhiluba ja talle määrati kolmeaastane katseaeg, kuid ta jätkas juhiloata ringisõitmist.