Inimesed

ÕHTULEHE VIDEO | Rita Rätsepp: „Pilvede all“ fenomen on see, et tegelased on pärit elust enesest (23)

LISA KOMMENTAAR

4. juuni 2016, 11:45
Sirje osatäitja on sündinud 1962. Hästi mängib, edu talle!
kõige ebaveenvam tegelane4. juuni 2016, 15:52
tema pärast enam ei vaata, samuti see Lunge naine mängib kehvalt.
Stsenaarium on ilmselt halb.
Kõige imelikum on see, et tormilist elu elanud muti elab insuldi läbi, on rääkimisvõimetu ja ratastoolis ja siis järsku särab nagu suurilmadaam. Reaalses elus oleks oleks ta hambutu, kõne ja liikumispuudega invaliidisentidest elav sant ja tüdrukud poleks ka endale haridust ja karjääri saanud võimaldada.
5. juuni 2016, 11:50
Insult teeb hambutuks!? Hmm
elust enesest5. juuni 2016, 21:26
Insult oli 2008. Hambad suus ja kes ei tea, see ei saagi insuldist teadma. Ise tean, et kõne turbokiirusest on järgi ainult kiirus ja väga heast diktsioonist on järgi lihtsalt diktsioon. On tavaelus hullemaid.
Sirje osatäitja täitsa usutav. 50+ vanuses sobivad need filmitütred talle küll. Päris hästi mängib naist, kes mehi lõa otsas püüab pidada.
naljanumber 3. juuni 2016, 15:16
üsna ebaloomulikud tüübid .Et elust enesest? kas tõesti leidub reaalselt nii lolle naisi?! Tavaliselt on eestlased kinnised ja üsnagi kriitilised ei usu,et Sirjesugune mammi saaks sedasi tuustida,talle oleks koht ammugiu kätte näidatud Isegi Alberti sugune jalanarts saaks vihaseks. Alberti elukaaslane on ikka täiega arulage Teine solvab ja mõnitab.aga see on ikk arahul ja tahaks veel ja veel mõnitamist Mingi sadimaso või? Pireti kuju on täiega skisofreeniline .Arstiks selline inimene kohe kuidagi ei sobi. Ja tänapäeva arstil pole küll aega tööl med õega pläkutada ja aina patsienti kabinetist välja saata . Pealegi nii arnukadedat annab ikk atikutulega otsida .Ja aastakümned möödunud ja see ikkagi arvab,et on mingi 25 Saagimgi vananeb,sellset Piretist rääkimata. Kertu ka ei meeldi,on selline roosamanna ja totralt riides ja soengus. Kõige normaalsem on Mari. Kui seriaal,siis ootakse,et väljamõeldsi ja lepiks totrustega Kui osaleja väidab,et elust endast,siis on küll ebareaalne ja lollakas .
Miia3. juuni 2016, 15:30
Nõus naljanumbri kommentaariga! Piret on ikka väga absurdselt mööda! Arstrtudeng saab esimest kursusest alates kuni lõpetamiseni kogu aeg teavet, et tööd koju kaasa ei võeta ja kodu tööle samuti mitte. Selles osas on arstile ja juristile samad nõudmised! See, et arstikabinetis arst ja medõde laterdavad armukestest pole kuidagi pärit elust enesest. Erialast tingituna on meditsiinis kahjuks tugev hierarhia ja üldiselt on arsti ja õe vahel lugupidavad kollegiaalsed suhted, ei enamat! Ja ei tänapäeval ega ka vanasti ei pläkutanud arst ja õde tühja oma kabinetis!
4. juuni 2016, 06:50
põlva meditsiinis küll üks õde päterdab samamoodi
Kaugel sellest :-)3. juuni 2016, 15:40
Sinu kommentaari järgi on naised kõik arukad, usaldusväärsed, kenad ja targad. Ei ole, on ka selliseid! On naisi, kes rahu nimel ei kisu igast ütlemisest riidu üles, hoiab end tagasi, et tühjast tüli ei tekiks. On ka roosamannalikke naisi nagu Kertu. Kui kõik naised oleksid sellised kui Mari, siis oleks ikka päris põrgu lahti.
Miia3. juuni 2016, 16:20
Minu meelest on Mari ainus reaalselt leiduv inimtüüp! Neid pole palju aga ta on usutav. Kõik teised naised on halvasti kokku pandud nukud. Ei usu, et elus eneses neid eriti oleks. Aga seebikasse kõlbavad nad siiski, välja arvatud Piret.
Miiale5. juuni 2016, 11:54
"Sinu meelest" õnneks ei tähenda et nii ka tegelikult on
Pärim seriaal!3. juuni 2016, 14:33
Jõudu ja mängulusti teile kõigile, kes selles seriaalis esinete. Need pildid on tõepoolest meie endi elust. Olen ennast ära tundnud kõigi kolme naise iseloomust :-)
vaatasin4. juuni 2016, 12:53
10 minutit ja rohkem ei suutnud, aina probleemid, mis ei kadunud minutikski, nii küll elada ei suudaks. Eluline hoiatus oleks siis, kui nad kõik suitsiidi teeks :).
aga3. juuni 2016, 14:30
miks nii ilusal naisel nii kole kleit peab seljas olema ?
mann3. juuni 2016, 14:14
Kui kõigest film, siis pole ju mõtet kirjutada ka, et tegelased elust enesest jne. Natukenegi eelmisi osi meelde tuletades väga ebaloogiline sari. Kellel oleks elus nii palju kooselusid kui Piretil_ sajandid mööduvad, aga tema ikka pereloomise ja lapsetegemise eas. ja ikka otsib.
Vaidlen vastu3. juuni 2016, 14:34
Ma ei jää sugugi Piretile alla. Meil kõigil ei lähe nii hästi, et leiad ühe ja see ongi see õige.
Miia3. juuni 2016, 14:53
Olgu nende partneritega kuidas on. Selliseid naisi jagub ja 40 aastat pole veel mingi vanus, et perest ja lastest unistada ei võiks. Mind häirib aga tõsiselt see, et Piret olevat arst. No ei saa olla! Ta oleks võinud mingi müügitibi vms olla. Isagi raamatupidajaks kõlbaks. Aga selline lapsemõistusega inimene arstiks ei sobi. Ja see tema medõde ja nende vestlused! Mina hoiaks küll nii nõmedatest inimestest saja kilomeetri kaugusele kui ma arstiabi vajaksin. Arstil ja ka medõel peab olema usaldust ja meelekindlust sisestav aura. Nendel tibidel pole. Ka õpetajaks sellised ei kõlba. Mari on küll terviklik natuur ja ka Kertul pole viga. Aga Piret on mööda.
Pole vaja imestada.3. juuni 2016, 15:35
nii3. juuni 2016, 14:06
Minu lemmik - Sirje! Huvitav kuju, hästi mängitud! Aitäh, Rita Rätsep!
saunataga3. juuni 2016, 13:32
Iga kord kui ma kuulen seda tegelast inisemas, siis mõtlen, oh jummel, sellisest naisest tahaks küll suure kaarega mööda käia. Isegi perekonnas kui peaks tulema olukord kus naisterahvas hädaldama peaks hakkama, siis tuleb see tegelaskuju kohe meelde, väga ebameeldiv on kuulata. Minuarust see ole väga veenvalt mängitud või siis sisse kirjutatud, ülepingutatud, sest ükski inimene ei saa nii negatiivne olla.
:-)3. juuni 2016, 14:36
Aga niisuguseid naisi on ka olemas, paistab, et isegi sinus on selline iseloomujoon olemas :-)
mann3. juuni 2016, 12:41
Kui vana see Sirje siis lõppude lõpuks on ? Arvestades Mammu vanust on sellest ikka hulga aastaid möödas kui sari algas ja Marigi sai selle lapse alles aastate pärast peale algust. Piret oli siis haigla peaarst, parim enne möödas ja Sirja nagu vana inimene ratastoolis insuldiga. Loogikat ei tohi ka ära unustada.
3. juuni 2016, 12:54
Mida sa jahud siin? Mis vahet seal on? See ju kõigest film. Tahad vaata , tahad ära vaata. Ikka leidub selliseid, kes torgivad ja urgitsevad. Ela ise oma elu normaalselt vananedes ja ära sekku teiste tegemistesse. Kas südamel sai nüüd kergem?
Mh!?3. juuni 2016, 14:38
Mammu jaoks täitsa õiges vanuses vanaema. Mammu ei ole Sirje laps!