TULEB MINIPUHKUSELE: Toto Cutugno saabus oma pereliikmetega Eestisse päev enne bändikaaslasi, et nautida Tallinna.Foto: Vida Press
Inimesed
3. juuni 2016, 06:00

Toto Cutugno näitas oma erisoovidega, mida ta väärib (1)

Eile õhtul Eestisse saabunud Itaalia superstaar Toto Cutugno ööbib Hiltoni hotellis, soovib näha Tallinna vanalinna, süüa head Itaalia toitu ning sõita kontserdipaika Haapsallu limusiiniga.

Toto Cutugno saabumisajaks oli märgitud neljapäeva õhtu kell 20.55, kui graafiku järgi maandus Tallinnas odavlennufirma Ryanair lend Milanost. Kas superstaar oligi siis sellel lennul? Cutugno kontserdi korraldaja Monster Music juht Tanel Samm ei kinnita seda ega lükka ka ümber.

"Kuna Toto Cutugno soovis Tallinna tulla juba kaks päeva varem (kontsert toimub laupäeva õhtul – L. M.), oligi ta valmis tegema teatavaid vastutulekuid lennuliikluse osas," selgitab Samm samas. Ja kinnitab, et laulja istus liinilennukis äriklassis.

Tallinnas ööbivad Cutugno ja tema perekonnaliikmed värskelt avatud Hiltoni hotelli sviidis. "Meie esindaja käis valmiva Hiltoni hotelliga tutvumas, et pakkuda see lauljale ööbimispaigaks, kuid siis selgus, et Toto Cutugnol oli koht juba välja valitud," muigab Samm.

Luksuslikust hotellitoast avaneb hunnitu vaade ning loomulikult võivad laulja ja tema saatjad kasutada kõiki hotelli hüvesid nii palju kui soovivad.

Haapsallu sõidab limusiiniga, kus saab sigaretti pahvida

Reedese päeva sisustab Cutugno Tallinna vanalinnaga tutvudes. "Mulle tunduvad nad üsna impulsiivsed, sest ei soovinud oma päeva planeerida. Küll aga andsime neile informatsiooni näiteks lähedalasuvate Itaalia restoranide kohta," kommenteerib Samm staari ja tema kaaskonna päevakava.

Selgus, et ka Hiltoni peakokk on itaallane ning ei ole välistatud, et Cutugno soovib isiklikult kohtuda Eestis elava rahvuskaaslasega. "Meie oleme saatnud peakoka nime, edasine on tema teha. Ma arvan, et neil saab olema tore," sõnab peakorraldaja.

Kontserdipaika Haapsalu piiskopilinnusesse soovib Toto Cutugno sõita aga limusiiniga, kus oleks võimalik sigaretti pahvida.

Kontserdi korraldaja Tanel Samm nendib, et laulja erisoovide nimekiri on üsna erakordne. Igatahes noorte superstaaride Armin van Buureni ja Ed Sheerani ettekirjutused kontserdi korraldajale on olnud tagasihoidlikumad. Cutugno näitab aga oma väärtust.

"Tegemist on küpses eas mehega, kes ei tee asju tegemise pärast, vaid seepärast, et tahab end hästi tunda. See on tema elutöö. Tema jaoks pole tähtis kvantiteet, vaid kvaliteet," nendib Tanel Samm.

Kinnitades, et Cutugno soovides pole midagi nende jaoks ületamatut.