Ansambel Queeni liikmed Brian May ja Roger Taylor koos Adam Lambertiga.Foto: MIKE SEGAR
Saund
2. juuni 2016, 13:58

Queeni ja Adam Lamberti kontserdi lava valmib 100 inimese koostöös nelja päevaga (1)

Üle 100 inimese Eestist ja välismaalt teevad koostööd, et pühapäeva lõunaks valmis saada selle suve suurima rokk-kontserdi lava. Ehituseks vajalik tehnika tuuakse Tallinna lauluväljakule nii Eestist kui mitmest naaberriigist, esimesed rekad on kohal ning töödega alustati juba eile.

Pühapäevaks püstitatakse Tallinna lauluväljakule 20 meetri kõrgune ja enam kui 20 meetri laiune lava, mille ette ehitatakse ligi 10 meetri pikkune lavakeel. Fännitsoonis saab kõige vahetuma kontserdielamuse, sest tänu lavakeelele jääb bänd fännidest vaid mõne sammu kaugusele!

"Lavakeel on Queeni show lahutamatu osa ning on kontsertidel alati aktiivses kasutuses," rääkis kontserdi peapromootor Eva Palm. “Alanud tuuri esimestel kontsertidel on Roger Taylor koos pojaga korraldanud lavakeelel trummide duelli, Brian May teinud publikuga selfie't ning Adam Lambert rahvaga suhelnud.”

Show osaks on ka kolm suurt ekraani - üks lava keskel ja kaks külgedes. Ekraanidelt näeb lisaks lava otsepildile ka salvestisi Queeni ajaloost ja lugusid Freddie Mercury esituses. Kontserdikülastajad saavad osa ka mitmetest eriefektidest.

Tallinna lauluväljak avab kontserdi külastajatele Mere, Oru ja Mäe väravad 5. juunil kell 16. Kontserti saab nautida lauluväljaku nõlva poolelt ehk lava ehitatakse seljaga laulukaare poole.

Rokkmuusika legend Queen koos Adam Lambertiga esineb pühapäeval, 5. juunil Tallinna lauluväljakul. Kontserdi erikülalistena astuvad lavale kodumaine The Princes ja Londonist pärit Electric Pyramid.

Tallinna lauluväljaku ala ülevaatliku plaani ja kontserdikülastaja meelespea leiab koduleheküljelt www.fbi.ee.