Inimesed

Väide: Depp lämmatas abikaasat padjaga ja peksis oma käe puruks (25)

LISA KOMMENTAAR

o,o1. juuni 2016, 19:24
see on puhas laim, sest kui Johnny olekski varem juba peksnud, oleks ta kohe politsei kutsunud, aga Johnny pole naisepeksja.
juhm1. juuni 2016, 19:01
Kogu selle loo juures on ilmselt kõige adekvaatsemad politseinikud, kes väljakutset kontrollisid.
Amberil puudus soov neid majja sisse lasta ning kui oli sunnitud seda tegema, siis ei leidnud politseinikud vägivallatunnuseid Amberilt endalt ega ka majast.
Rohkem kommentaare vist ei ole vaja selle loo kohta.
Ahjaa, Amberi sinikad paistavad ka imeliselt kiiresti paranevat.
1231. juuni 2016, 17:57
Huvitav, et kui lahutuseks läheb, siis alati mingid kahtlased piffid ilmuvad vägivalla jutuga välja, aga terve suhte ajal ei üht sõnagi. Pigem lõhnab siin tuleviku kindlustamise järgi. Kuna rikas mees maha jätab, siis ju keegi enam arveid maksa. Hea viis kuidas mõned miljonid veel lõpus tasku pista.
on see ikka päriselt võimalik???1. juuni 2016, 22:09
Nii pea kui sinul lahutuseks läheb, siis ALATI mingid kahtlased piffid ilmuvad vägivalla jutuga välja.
Kuule, ma tõesti ei usu. Ma ei usu hetkeksi, et sul lademes pihve, kes iga jumalama kord moonduvad siniseks silmaks, et sinu prügikonteinerit või rentslit või ühte taarapudelit jagada? Kui tahad siin ennast petta, siis muidugi on tühi taara seda väärt. Aga muidu pole mitte ühtegi põhjust miks noor kaunis daam ei tohiks koondamistasu soovida.
Naine väga ilus lisaks hetkel noor, mees on vana sita iseloomuga ja pisut pagulase nägu...loomulikult peab ta lõbud kinni maksma. Tema puhul maksab ju vaid positsioon ja mõningane aha, mis tema naistelembuse juures iga sekundiga devalveerub. Ei miskit ootamatut;)
1. juuni 2016, 16:41
Aga Kate Mossi peksis ju Depp ka läbi!
1. juuni 2016, 15:40
Ausõna keegi võiks sellele tibile korraliku õppetunni anda!
1. juuni 2016, 16:23
ta on need juba kätte saanud. Ära väsis õppetundidest. Elu on liiga lühike, et aina teist põske ette keerata ja põski ole ka ju ainult kaks, otsa saivad.
1. juuni 2016, 16:29
Ämbri parem põsk räägib kohtuarstile seda keelt,et seda on vigastatud mitte rusikataolise eseme,vaid pigem telefoniraamatuga kellegi kolmanda kaasabil.
1. juuni 2016, 20:34
millisele kohtuarstile? Sina oled kohtuarst või?
Ei no kui pikemaks kohtuskäimiseks kujuneb, siis võidab see, kel rohkem raha. Seega täitsa vabalt võib kohus otsustada, et oli veel kolmas põsk, mida üks ontlik mehenaine ette keerama peaks. Või et oligi keegi kolmas (miks mitte UFO), kes "telefoniraamatuga" virutas, sest ilmselgelt pole sootelime seda tegema mees-osapool...ammugi mitte DEPP. Ei-ei ei iial, selline veresulis süüta tibupoeg, lisaks tuntud naiste poolt ahistatu ja tuhvlialune...ei loomulikult pidi maaväline jõud mängus olema. See kolmas kolme põsega, kui ma ei eksi.
AMEERIKA ON KURJUSERIIK NR1 MAAILMAS1. juuni 2016, 14:54
AMEERIKAST POLE KUNAGI MIDAGI HEAD TULNUD
AH MEIE EI TEA MIDAGI JU:)1. juuni 2016, 14:31
DEPIL SIIS KEHAVD KONDID KUI KÄELUU KATKI LÕI:) AGA MA EI USU,ET SEE NAINE SÜÜTU ON,KA EI USUS EI DEPP NIISAMA KALLALE LÄKS,OLGU KUIDAS ON ,AGA MÕNI NAINE AJAB KA PÜHAKU JOOMA JA KAKLEMA:) MUIDE OLEN NAINE.
PERSET1. juuni 2016, 14:54
mis pühaku?1. juuni 2016, 16:41
Depp loomulikult kohe seda tüüpi mees, kel pühapaiste ümber pea:))) Pühak, ma ei või:)))
Mehel olid kindlad ootused naise suhtes, aga naine ka ju inimene vaid, ei suuda 24/7 kellegi teiste ootustele vastata vaid. No ja sellest need konfliktid tekivad. Osad mehed on veendunud, et MEES VÕIB (lausa PEAB) karistama ootustele mitte vastavat naist. Tüüpiline ju. Pole mõtet teha lolli nägu siin, et ju ei olnud niisama! Polnudki niisama, mehel närvid läbi, omanikuinstinkt laes, lisaks vääramatu teadmine, ET MEES VÕIB...lausa PEAB. Seda enam et rikas ka veel.
Mitte midagi tavatut ega uskumatud, osad mehed on naisepeksjad, paljud mitte.
Sa kindlasti ei usu, aga on olemas mehi kel pole mingit bioloogilist vajadust naise peksmise järele.
tuntud veel1. juuni 2016, 14:29
see amber võis mingil sõbral enda läbi peksta ja siis politseisse joosta, et appi Depp peksab!, ma sügavalt tõesti kahtlen amberi süüdistuses
tuntud1. juuni 2016, 14:28
mina kahtlen Johnny vägivaldsuses, mitte keegi pole uurinud seda Amberit?, niipalju kui mina olen sellel uudisel silma peal hoidnud. Kui Johnny tütar juba ütleb, et ta pole kunagi olnud vägivaldne ja endine naine ka ütleb, kes elas temaga rohkem aastaid koos kui selle amberiga..kahtlen, mul on nii kahju Johnnyst!!
hah1. juuni 2016, 13:52
Pidagu nüüd natuke hoogu ka oma süüdistustega. Või ehk annab välja ka raamatu oma nn kannatustest (a'la Triin Tulev)? :D
Kete 1. juuni 2016, 13:45
Ei usu samuti Hearti. Paraku. Mitte sellepärast, et asjaosaline kuulus Depp vaid kõik need väited väga hägused ja imelikud naise suust. Alles hõiskas siin Youtube 's kui äge abielu neil on ja Depp on fantastiline.
ei usu1. juuni 2016, 13:42
Järjekordne "kullakaevur" on välja ilmunud .
taat1. juuni 2016, 13:22
mees ,kes lööb vihapurske seina,ei löö naist!
tuhajuhan1. juuni 2016, 13:21
On selgunud, et tädi oli kuni Deppiga abiellumiseni mitte ametlikult abielus mingi teise tibiga! Niisiis, tundub, et abielluti ja hilejm oli vaja leida põhjus lahutamiseks! Mõni naine oskab meest seni provotseerida, et mees talle kallalae läheks! Ja siis kohe sõbrannale abikõnesi tegema ja pilte jne! Mees ei tohiks alluda provokatsioonidele!
mnjaa1. juuni 2016, 13:10
Ei usu selle naise suust ühtegi sõna. Tibil sai papist kõrini ja mõtles tõenäoliselt plaani välja, kuidas veits nutsu ka saada sealt.
sorry1. juuni 2016, 13:07
aga siin aitab tõe selgitamiseks ainult valedetektor..
asd1. juuni 2016, 13:04
Ämber on aastaid kannatanud Johnny küüsis - vaene ämber ja on alles küüned, mis seda kannavad. Käärkäsi.
huvitav1. juuni 2016, 12:56
"Amber on aastaid kannatanud Johnny küüsis füüsilise ja psüühilise vägivalla all"
Amber Heard pole ju Deppi aastaid tundnudki ja need, kes temaga tõesti aastaid koos elasid, ei kogenud enda sõnul midagi sellist.
1. juuni 2016, 16:28
2009 hakkas romaan neil pihta ja 2012 teatati ametlikult eelmise suhte purunemisest.
Seega vahet pole, võta 2009 või 2012 aastaid on kulunud küll.
Teised pole midagi öelnud, ainult tütar ütles, et maalima parim isa. Aga see ju tema isa.