KEHV KEEMIA: «Isegi inglise keele tunnis on rohkem keemiat,» väitis televaataja Chris Evansi (vasakul) ja Matt LeBlanci suhtluse peale.Foto: Vida Press
Inimesed
1. juuni 2016, 06:00

Vaatajad naersid uue "Top Geari" välja

"Top Gearist" vägivallatsemise ja ülbuse pärast välja löödud Jeremy Clarkson ja tema semud võivad pidada nüüd peenikest naeru. Suur osa televaatajaid tegi autosaate uue juhi Chris Evansi maatasa, nimetades teda vaese mehe Clarksoniks.

Telekanali BBC Two ülipopulaarne motosaade naasis pärast verevahetust pühapäeva õhtul ekraanile. Uute saatejuhtide seas on nii staažikas Briti raadiodiskor Chris Evans kui ka USA seriaalitäht, komöödiasarjadest "Sõbrad" ja "Joey" tuntud Matt LeBlanc.

Paraku ei õnnestunud neil publikut sütitada. "Chris Evans jutustab, nagu räägiks mõne debiilikuga," vahendab Briti leht Mirror nördinud televaataja säutsu Twitteris.

"Kui Chris Evans ei räägiks, oleks see täitsa hea saade," arvas teine. "Ma pole Evansi kommentaaride fänn, ta on liiga üleolev," nurises kolmas. Kuid need olid veel leebed arvamused. Evansi kohta öeldi ka "Piinlikkuse tipp!" ja "Kohutav!"

Paljud televaatajad nentisid, et Evans üritab nende lemmiku Clarksoni moodi olla, kuid ei saa sellega hakkama.

"Parimal juhul vaese mehe Clarkson," tviitis üks. Ka Evansi ja Matt LeBlanci kimamine kolmerattalistel autodel Blackpooli poole ei vaimustanud televaatajaid. Nenditi, et "Top Geari" eelmine trio oli juba kolmerattalistel rallinud ning ka Blackpoolis oli käidud. Järelikult – ei midagi uut.

Evansi ja LeBlanci omavaheline suhtlus tundus aga vaatajatele kohmakas. "Teate, kus on rohkem keemiat? Inglise keele tunnis," vaimutses Twitteri kasutaja. Teine võrdles aga saatejuhte äsja ühiselamutuppa kolinud kuttidega, kes püüavad sõbrad olla. "Kohmakas ja punnitatud."

Kuid leidus fännegi. "Mulle väga meeldib! See polegi vana versioon, saage juba aru, inimesed!" kuulutas vaataja.

Clarkson ning tema paarimehed Richard Hammond ja James May, kes lahkusid samuti solidaarsusest "Top Gearist", saavad uue autosaate Amazon Prime’i netikanalil. Šõu nimi on "The Grand Tour" ja igat saadet filmitakse eri riigis.