Triin ning "Rainkissed Rose"Foto: Erakogu
Saund
30. mai 2016, 14:40

90ndatel koos Caatriga esinenud Stellah peab Otepääl külalistemaja (4)

"90ndad oli väga lahe aeg," ütleb Triin Olev, keda suurem osa eestlasi siiski Stellah'i nime all mäletavad.

"Tol ajal tundus, et miski ei ole võimatu," räägib koos Caatriga esinenud Triin. "Unistasin laulmisest, kirjutasin oma laulukesi ja elu viiski kokku inimestega, kes sellel teel mind edasi aitasid." 

Stellah’I kõrgpunkt oli aastatel 1995-1997, kus stuudios sai oldud varahommikuni ning mitmeid kordi nädalas suurtes ja väiksemates ööklubides esinetud. Olid suvetuurid ja palju muud põnevat. Stellah’I laulud: “Õnnelik taas” ja “Vajan Sind” kõlasid raadiotes mitu korda päevas.

Triinu sõnul oli tore omada ka oma fännklubi. "Loomulikult oli ka hetki kui tänaval tuldi vastu või joosti järele, et küsida autogrammi ning paluda koos pilti teha." 

90ndad ja muusika on mõjutanud Triinu elu aga rohkem kui arvata oskate - nimelt viis muusika teda kokku oma tulevase lapse isaga. "1998. augustis sündis meil Caatri ühe algataja, Markku Tiidumaaga tütar Eliisa, kes on nüüd saamas juba täisealiseks."

Milles on Triin lisaks muusikale veel kätt proovinud?

"Vahepeal töötasin väga pikalt Viimsi Peokeskuses, kus sai korraldatud pulma- ja sünnipäevapidusid. Lisaks muudele töödele sai proovitud kätt ka õhtujuhina, mis oli vahva väljakutse."

Laulmist pole aga Triin jätnud tänini. "See on mul veres ja aitab elus edasi viia.
Praeguse elukaaslase Kallega on meil koos ansambel “Rainkissed Rose”. Käime vahel esinemas pulmades ja juubelitel. Põhitegevus on aga nüüdseks juba viimased paar aastad kiireTallinna elu asemel hoopis imekaunis looduses Otepää." Nimelt peavad Triin ja Kalle külalistemaja ning kohvikut nimega Villa Valge Kroon. 

"Mulle meeldib väga süüa teha ja olen rõõmus, kui saan seda nüüd pakkuda ka oma külalistele," sõnab Triin.