Inimesed

Jüri Pootsmann: "Minul on bänd. Aga see, kuidas Mick laval on…" (6)

LISA KOMMENTAAR

Mickult palju õppida29. mai 2016, 20:20
Küsimus vist ongi rohkem selles, et Mick laulab ja on laval tema se, Jüri püüab olla.
alf29. mai 2016, 16:20
Pootsmanni bänd vaevalt läbi lööb solisti viisipidamatuse tõttu. Pigem võiks ühineda Epliku-Tõlplikuga .
heh28. mai 2016, 19:15
Tõepoolest, need kaks sümpaatset noormeest on heaks näiteks maailmast, mis väärtustab indiviidi, mitte massi. Sellises maailmas need, kellel on annet muusikat kirjutada, saavad seda teha. Need, kellel on lauluannet, võivad pühenduda laulmisele. Need, kellel on annet ehituseks, teevad seda täie mõnuga, kartmata, et neilt akutrell käest võetakse ja viiul või kudumisvardad asemele pistetakse. Lühinägeliku kätte näiteks ei maksagi trelli usaldada, see-eest võib ta ehitusbrigaadile korraliku lõunasöögi valmistada. Noortele loojatele jõudu, edu ja tervist!
Mel: Te võiksite oma maailmavalu suunata pigem nende pihta, kes ei oska, ei taha või ei viitsi oma eluga midagi peale hakata, oma andeid arendada ega oma käte või peaga tööd teha.
Ja dekadents kirjutatakse keskel ilma n-ta.
mel29. mai 2016, 13:30
mõtlesin kas vastata või mitte sulle, kuna see pikalt aega ei võta ning eksisteerib 0,0001% tõenäosus, et sa seda loed ja, et ka sulle mu jutt kohale jõuab...sis siit ta tuleb:
kas sa tõesti heh tunned hästi kui mu kirjavead ära parandad ning valad mind üle mingi triviaalse epistliga sellest kuidas need kaks noormeest esindavad indiviidi väärtustavat maailme. Suured sõnad, millel puudub sügavam sisu. kas maailmas kus soo määramiseks ei pea tingimata pükse alla laskma ei väärtustata indiviidi? Isegi looduses peab laululind oskama pesa valmistada ja süüa hankida, ainult oksal laulmisest ellu jäämiseks ei piisa. Minu peamine mure on, kas selline ühiskonnakorraldus kus me kõik tahame muusikud olla ja ennast kuskil pimedas kinnises ruumis otsida (nagu Sõõrumaa) ning samal ajal Süüria pagulane käib meil naela seina löömas, on ikka jätkusuutlik. Minu jutu mõte ei olnud Jürit ga Mikku halvustada või et ma ei mõistaks et osad mõnes asjas osavamad kui teised.
heh30. mai 2016, 02:26
Kirjavigade parandamise järel tunnen ma end tõepoolest hästi, see on nimelt minu töö.
Ja mis puutub tööoskustesse, siis fotol lauljate selja taha jäävat Rapla muusikastuudiot on noormehed koos teiste kohalike muusikutega ise oma kätega ehitanud, vanu ruume lammutanud, koristanud, igasuguseid töid teinud. Nii et osatakse nii laulda kui pesa ehitada. Mina muretseksin siiski rohkem ühiskonna pärast, kus noored ei suuda end hetkekski internetist või muust mängust lahti rebida, et teha midagi tegelikku - kui jätkusuutlikkusest rääkida. Ja kunst on minu jaoks niisama tegelik kui füüsiline töö. Kuid naela seina löömiseks pole mul seni Süüria pagulast vaja läinud.
mel28. mai 2016, 16:35
vaatasin neid kahte lõnga ja mõtlesin, sümpaatsed lõngad, samas on need kaks emantsipeeruva aga ka dekandentsliku, sooneutraalse maailma musternäidet. toredad ja head poisid aga olmes sama kasutud kui enamus naisi. akutrelliga saab mõni hakkajam naine kindlasti paremini hakkama. andke andeks Mikk ja Jüri kui diagnoosiga eksisin. Te olete sümpaatsed noored mehe ja jõudu teile, ma lihtsalt väljendasin enda maailmavalu