Inimesed

Selgeltnägijad ja Venemaa riigijuhid (21)

LISA KOMMENTAAR

rrv30. mai 2016, 14:20
Igaüks, kes üritab maailmale tõestada, et on selgeltnägija ilmselgelt ei saa olla selgeltnägija, kui ta oleks siis ta teaks, mis tehtaks inimesega, kes näeb üle mere ja suudab hankida infot kõige kohta, ta kaotaks kohe oma vabaduse, kõik võimsad inimesed tahaksid teda endale, sest selliste võimetega saaks ju vallutada maailma. Seega kõik need tuntud selgeltnägijad peavad olema šarlatanid, muidu nad ei esineks seal televiisoris.
rrv30. mai 2016, 14:09
Andekad inimesed õhtulehes, et nad niimodi nullist suudavad pikki lugusid välja mõelda, allikad puuduvad. Mis kuradi asi on kosmoastroprognoos? Googlest ma sellist sõna ei leidnud, allikad kah puuduvad. Fakt on see, et keegi pole suutnud tõestada, et neil on mingid erivõimed, on ainult lood ja telesaated, aga kurat igalpool räägitakse nendest nagu see olekski võimalik. Kujutage ette kui ükspäev mõni teie lähedastest otsustab kõik oma elusäästud mingile šarlatanile annetada, et oma surnud mehega suhelda või midagi, selliseid asju juhtub. Jalutan ringi näen jälle mingit õhtulehe reklaamiplakatid selgeltnägijatest, tekib tunne nagu kuskil lollidemaal elaks, lapsed kasvavad selle kõige keskel üles, kui suureks saavad siis on neil pea lollusi täis tambitud.
Iroonman.28. mai 2016, 16:25
Adolf Hitler oli Stalinist kordi kõvem mees - mis Stalin kolmekümne aastaga korda saatis, selle tegi Hitler nagu naksti kümnega ära ja peale ka veel. Ja korralikum oli Hitler ka, ikkagi saksa ordnung, vaata vaid millised kenad aiad koonduslaagrite ümber, okastraat sirge ja pingul, ei roostes ega midagi ja voolu tarbes ilusti reas isolaatorid ja mis veel kõik, vahiputkad kui nukumajad aga mis Stalinil - roostes okastraat risa-räsa, vahiputkad sealauda laudadest kuidagi kokku klopsitud või traadiga seotud, no mis surm või asi siukeses kohas olla saab, ei esteetikat ega midagist aga vaadake Hitlerit, keik "ornungis" surra hoopis teine asi kohe, nii esteetiline kohe et . . .
Aga sellest artiklist, et kuidas on selgetnägijate ja Eesti valitsusega- et kas läheb kah tarvis või näevad isi nselgelt küll? Nojah, Rõivas veel oma rõivaste manustena prille ei kanna, ju siis näeb - või arvab, et näeb küll?
mutt28. mai 2016, 16:19
Venemaa majandus on kuristiku äärel aga me jõuame nendest ikkagi ette ja aina paremaks läheb targa EL juhtimisel
just28. mai 2016, 16:39
Sanktsioonid jätkuvad ja kellel tulu saamata jääb?
gh29. mai 2016, 00:39
Tulu tuleb Hiinast. Putin nutab verd, kui vaatab, mis hinnaga kütus Hiina läheb, kuid müüb ikka. Arva ise, kes sellest tulu saab.
Supermöla ju, rubla staatus juba üksi tõestab. Liigutavad tammelaudu, aga et Venemaa majanduse28. mai 2016, 16:06
regulaarset kokkukukkumist ei suuda ette näha !
Et venemaa viimast, peagi lagunevat varianti juhib majandusidioooot putler ka keegi näha ei suutnud.
28. mai 2016, 18:42
selgeltnägija pole majandusteadlane ega politoloog, ta pole isegi mitte võlukepikesega võlur. Miks sina eeldad, et ta kõikvõimas Jumal oleks? Ei tea, äkki oled liiga palju muinasjutte lugenud ja uskunud? Egas selgeltnägija pole mõni kõikvõimas tegelane, kes rahvast ravib ja majanduslangusi ennetada suudab ja looduskatastroofe (ka muid katastroofe) ära hoida saab ning saatust muudab. Tavaline inimene, kes vaid tundlikum igasugusele informatsioonile. Samas pole ta kõigi teaduste teadlane, ta võib asju ekslikult tõlgendada ja rubla devalveerumist ära hoida ei suudaks üks väike nõid kohe kindlasti mitte:)))
Katsuks ikka reaalsuses püsida! Onju?
Muuseas, Gorbatšovi suhtes hoiatasin nõukameelsed nõiad küll, et märgitud mees, kes nõuka liidu lammutab... Aga saatust nõid muuta ei saa ja kes teda kuulakski. Mõnede katastroofide puhul on reaalselt ka hoiatatud, aga nohh, kes küll kuulaks-kuuleks ullikest:)? Kui isegi tõsiseltvõetavate teadlaste soovitusi-ettepanekuid ignoreeritakse üsna tihti kellegi ambitsioonide tõttu.
to Matu28. mai 2016, 12:21
Primitiiv oled. Pigem on Lääs saatana sigitis. See, et Lääs ühendkooris mustab Venemaad ja sina seda usud, on ajuloputus ja selle tulemus. Vaata praegusaja konkreetseid tegusid, kes on rohkem maailmas kaost külvanud Venemaa või Nato ja tema liitlased. Kui asjade üle mõtled, hakkad aru saama. Mis on Gruusia, Ukraina, Tsetseenia ja mõned muud Venemaa tekitatud jamad selle kõrval, mis praegu islamimaades ja sellega seonduvalt Euroopas toimub. Läänes suletakse Kirikuid, Venemaal on neid tuhandete viisi juurde ehitatud pärast NSVL-i lagunemist. Mõtle oma peaga ja ära usu, mis pahna sulle pähe taotakse. Mõtlemisvõime ongi inimese üks tunnuseid.
hmm 28. mai 2016, 14:27
Tegelikult kui lähemalt süvenema hakata ja rääkida päris ukrainlastega, siis jusa on juba ammu seal niite tõmbamas ja monsanto kanda kinnitanud... lahmivad need, kes tegelikkusest ei tea midagi ja teadmised tulevad ainult meedia (meedia kuulub ju kellele? :D) ette söödetud ajupesust! No loodan kallis Ohtuleht, et minu kommentaar jääb alles, sest mis te ikka kardate :D
!28. mai 2016, 15:33
Mina sain üle 30-ne aasta seda Hruštšovi, Brežnevi, Andropovi, Tšernenko ning Gorbatšovi dirigeeritud ENSV paradiisi maitsta ja seda lausa selle pasa epitsentris, Kohtla-Järve rajoonis. Tänud! Mina seda ajuvabadust küll enam siia tagasi ei igatse! Ei oota ei Putinit ega ka tema rohelisi mehikesi. Erinevalt mõnedest "vana head nõukogude aega" taga igatsevatest seniilsetest penskritest või jänkivihast pakatavatest kollanokkadest.
28. mai 2016, 16:47
lküsimus ei ole nõukaaja tagasiigatsemisest vaid sellest, kuhu see nn Lääs omadega tüürib, see ületab nõukaaja õudused kordades, seda võrreldakse Maoistliku Hiinaga või veelgi räigema režiimiga, nõukaaeg oli sellega võrreldes lapsemäng!
Meil ei ole täna mõtet rääkida mõttetust vanast kogemusest vaid vaadata mis tulevikus ette on pandud, peale suurt sõda muidugi.
ziidiuss28. mai 2016, 11:50
Džuna on rääkinud,kuidas ta vägisi Venesse komandeeriti ja kuskile keldrisse kinni pandi ja kästi ennustada,selgeltnäha ja "asju" korraldada,muidu ei pääse kunagi päevavalguse kätte! ...Vanast assüürlaste soost naine, eks ta miskit moodi teistsugune oli, aga maailm käis ikka omatahtsi. Youtubes on temast palju asju.
lugeja28. mai 2016, 10:20
Taas muinasjutud selgeltnägijaist!! Nagu lasteaed!
meil28. mai 2016, 09:26
aga tahavad koik ise kovad mehed olla ja nii me tammumegi pigis.
Matu28. mai 2016, 09:18
Kuidas on see võimalik et saatana sigitis ümbritseb ennast vaimulikega. Millise mulje see peaks siis nüüd jätma vene tippvaimulikest. Millist isandat nad teenivad. Saatanal on palju palgeid.
28. mai 2016, 10:54
Vaimulik peab kõiki teenindama ühtviisi, olgu tegu süüta inimese või mõrtsukaga.
ziidiuss28. mai 2016, 11:52
Kõigil asjadel on ü k s tüvi,mis ajust tulevad, olgu see jumal või saatan.
MGM28. mai 2016, 07:08
Stalini juurde tuli selgeltnägija. Stalin vastas: "Kui sa oleksid selgeltnägija, siis poleks sa siia tulnud. Maha lasta." Niipalju siis selgeltnägemisest.
vahet pole,28. mai 2016, 11:04
poleks tulnud, oleks ka maha lastud. Stalin pikalt ei mõelnud, inimelu null.
Tea, kas see lugu aset üldse leidis, aga et seda lugu jutustatakse suurima hea meelega, näitab kui verejanulised on inimesed. Kui ikka oled võimekam või rikkam ja nii mõnigi madalahingeline arvab, et on põhjust kadestadamiseks, siis kohe maha lasta. Niimoodi vaigistatakse närivat kadedust ise endas.
Alles oli siin rikastest artikkel, siis oli ka stalin platsis. Meite jõuetus vihas vaevlevate kadedate alamõõduliste õnn ja trööst:)
28. mai 2016, 16:40
Seda lugu jutustatakse sellepärast et suurem jagu nendest "selgeltnägijatest" ei oska suud pidada. Suuremad latatarad kui turumoorid.