VEEL ÜKSMEELSE PERENA: Ozzy Osbourne koos oma abikaasa Sharoni ja tütar Kellyga 2014. aasta jaanuaris.Foto: Reuters / Scanpix
Inimesed
26. mai 2016, 06:00

Ozzy tütar süüdistab isa armukest vanuri kuritarvitamises (6)

Kelly Osbourne teeb oma isa Ozzy Osbourne’i väidetaval armukesel elu kibedaks. Staaritütar avaldas Twitteris juuksuri telefoninumbri: "Kui keegi soovib prostat soengut, föönitamist ja suhuvõtmist, siis helistage sellel numbril." Tagatipuks süüdistab raevunud Kelly naist vanuri ärakasutamises.

Hiljuti kärgatas pommuudis hevilegend Ozzy Osbourne’i abielu purunemisest. Väidetavalt sai aastakümneid mehe meelemürgisõltuvust, vägivaldsust ja kõrvalehüppeid kannatanud Sharon Osbourne’il mõõt täis, kui ta avastas, et 67aastane Ozzy on teda petnud tuntud juuksuri Michelle Pugh’ga.

VÄIDETAV ARMUKE: Beverly Hillsi staarjuuksur Michelle Pugh hoiab skandaali puhkemise järel madalat profiili. Foto: Vida Press

Seepeale näitas 63aastane Sharon mehele ust.

Vahepeal tundus küll, et järjekordne abielukriis on seljatatud – kaasa poseeris koos Ozzyga Black Sabbathi kontserdi reklaamüritusel.

Kuid levisid ka kuuldused, et Sharon on esitanud oma mehele ultimaatumi: too kas läheb võõrutuskliinikusse seksisõltuvust ravima või jääb ühise kodu uks tema ees igavesti suletuks.

"Teil pole aimugi, mida see naine tegi!"

Esmaspäeva õhtul avas 31aastane Kelly oma isa väidetava armukese pihta sotsiaalmeedias turmtule. Ema Sharonilt terava keele pärinud reality-staar soovitas odava soengu ja suhuvõtmise otsijail helistada Michelle Pugh’ telefoninumbril, mille Kelly lahkesti Twitteris avaldas.

TULIVIHANE TÜTAR: Kelly Osbourne on veendunud, et tema vanemate lahkumineku põhjustanud salasuhe on puhtalt isa armukese Michelle Pugh’ süü. Foto: Vida Press

Pugh reageeris kiiresti: ajakirja People teatel pole number nüüdseks enam kasutusel. Kuid sellega Kelly rünnak ei piirdunud.

Kui mõned Twitteri kommentaatorid soovitasid tal oma raev hoopis Ozzy peale suunata, prahvatas Kelly: "Kas teie olete mu perekond või? EI OLE, TEIL POLE AIMUGI, MIDA SEE NAINE TEGI! Nii et hoidke oma upsakad arvamused endale!"

Need, kes kritiseerisid Kellyt liigses avameelsuses, kuid kommenteerisid ise tema perekondlikku draamat, tembeldas endine saate "Moepolitsei" juhataja silmakirjatsejateks.

Ozzy tütar toonitas veel kord, et süüdistab salasuhte tekkimises Michelle Pugh’d, mitte oma isa.

"Mu isa on juba ligi seitsmekümneaastane. Vanurite kuritarvitamisest olete kuulnud?" nähvas ta.

Aastakümneid oma organismi alkoholi ja uimastitega kurnanud Ozzy näeb tõepoolest põdur välja. Ta suudab hädavaevu liikuda, põhjuseks Parkinsoni tõve sarnane haigus, mis põhjustab kontrollimatuid värinaid.

Ajakiri People märgib, et Kelly on seoses skandaaliga varemgi emale toetust avaldanud. Mõni päev pärast kuulduste puhkemist postitas ta Instagrami selfi, kus poseeris sidrunit käes hoides ja keelt näidates.

See oli ilmne vihje Beyoncé Knowlesi hiljutisele truudusetuse albumile "Lemonade", mida andis nüüd seostada ka Ozzy kõrvalehüppega.

Lahutus pole siiski päevakorral?

Vaid mõni tund hiljem kommenteeris lahutuskõlakaid oma telesaates "The Talk" ka Sharon, rüübates stuudios demonstratiivselt sidrunimorssi.

"Ma olen 63aastane ja ma ei suuda enam niimoodi edasi elada," kuulutas Sharon, mööndes, et kuuldused Ozzy väljaviskamisest vastavad tõele.

"Ausalt öeldes pole mul praegusel hetkel aimugi, mida ma ülejäänud elu tegema hakkan. Ma ei tea, kuhu ma lähen ja kellega, ja mul on vaja mõtlemiseks aega. Ja mõelda tõesti endale – mida ma tahan ülejäänud elu teha? Sest raamatu viimane peatükk hakkab kätte jõudma."

Ajakirja People andmeil pole abielu ametlik lahutamine siiski esialgu päevakorral. "Tänu sellele, mis mu elus toimub, pole ma vist kunagi olnud nii tugev kui praegu," ütles Sharon "The Talkis". "Ma tunnen seda."