Bill CosbyFoto: Reuters / Scanpix
Inimesed
24. mai 2016, 10:41

Bill Cosby tunnistas teismeliste neiudega seksimist

Bill Cosby tunnistas seksimist vähemalt kahe teismelise tüdrukuga ning rääkis, et üks modelliagentuur saatis tema stuudiosse iga nädal viis-kuus modelli, kui ta seal üht oma komöödiasarjadest filmis.

Associated Pressi teatel avaldas 78aastane koomik selle info kümmekond aastat tagasi, kui Andrea Constandi nimeline naine teda seksuaalses kuritarvitamises süüdistas.

Toona ei võetud kohtuasja menetlusse, ehkki Cosby möönis, et oli oma seksipartneritele uinutit andnud ning endistele armukestele vaikimisraha maksnud. Nüüd ilmneb, et koomik tunnistas seksimist alaealistega. Ta tunnistas, et oli 17aastasele neiule alkoholi jootnud ning lasknud tal oma sugutit ihupiimaga masseerida.

Cosby rääkis sedagi, et oli 1970ndatel aastatel teisele neiule, 19aastasele Therese Serignese’i enne seksuaalvahekorda uinutit andnud. Ta möönis ka raha toimetamist neiule oma agendi kaudu, et abikaasa Camille sellest teada ei saaks.

Serignese on üks seitsmest naisest, kes on kaevanud Cosby laimu eest kohtusse – kui naised väitsid, et koomik oli neid nooruspõlves uimastanud ja seksuaalselt ära kasutanud, süüdistas too neid valetamises. Kokku on tippmeelelahutajat seksuaalses ärakasutamises süüdistanud üle poolesaja naise.