Gillian Anderson agent 007-naFoto: Gillian Anderson / Twitter
Inimesed
24. mai 2016, 10:15

Kas Gillian Andersonist võib saada järgmine Bond?

Sotsiaalmeedias tervitatakse ettepanekut, et ameti maha pannud Daniel Craigi asemel võiks Bondiks saada Gillian Anderson.

Ka „Salatoimikute“ tähel endal ei paista esimeseks nais-Bondiks saamise vastu midagi olevat: näitlejanna postitas Twitterisse plakati, kus ta poseerib agent 007-na. „Mu nimi on Bond. Jane Bond. Aitäh teie häälte eest! (Ja vabandust, ma ei tea, kes selle plakati tegi, aga see meeldib mulle väga!),“ kirjutas Anderson.

Nais-Bondi ideed on The Telegraphi teatel vastu võetud vastandlike tunnetega – mõne arvates rikuks see ikoonilise rolli ära, kuid mõned tervitavad sellist kannapööret rõõmuga.

Kuid endine Bond Pierce Brosnan hoiab konservatiivset joont. „Kõik on muidugi võimalik, aga ma usun, et Bond tuleb meessoost ja valgenahaline,“ ütles ta Press Associationile, lisades siiski, et pole põhjust, miks Bond ei võiks olla mustanahaline. „Aga naissoost James Bond, ei, arvan, et ta peab mees olema. James Bond on kutt, ta on läbi ja lõhki meessoost. Tema nimi on James, tema nimi on James Bond.“