ASTUSID ABIELLU: Pärast 20aastast kooselu otsustasid Karmel ja Rait pereringis abielu sõlmida. Karmel räägib, et see on hea võimalus näidata lastele traditsioonide järgimisel eeskuju.Foto: Krõõt Tarkmeel
Inimesed
24. mai 2016, 06:00

ASTUSID ABIELLU: Pärast 20aastast kooselu otsustasid Karmel ja Rait pereringis abielu sõlmida. Karmel räägib, et see on hea võimalus näidata lastele traditsioonide järgimisel eeskuju. (23)

Karmel Eikner tähistas kooselu 20. aastapäeva pulmadega.

"Meil täitus 20 aastat ja mõtlesime, et võiks seda niimoodi tähistada," räägib teledaam Karmel Eikner (45), kes abiellus möödunud reedel kauaaegse elukaaslase Rait Killandiga (49).

Kuigi koos on elatud juba pikka aega ning lapsedki üles kasvatatud, polnud Karmel Eikner ja Rait Killandi seni abiellumiseni jõudnud.

"Pole seda õiget hetke olnud," tõdeb Karmel, kes nüüd kannab perekonnanime Killandi.

Karmel kinnitab, et temale on abielu rohkemat kui paber. "Ma olen selle koha pealt väga konservatiivne, sest ma arvan, et traditsioonid hoiavad peret koos. Loomulikult on see kõikide vaba valik, kuidas nad otsustavad oma elu elada, aga minule sellised positiivse tähendusega traditsioonid nagu pulmad ja abiellumine meeldivad," seletab naine.

Karmel Eikner Foto: Erakogu

Karmeli ja Raidi lastele tuli vanemate otsus üllatusena. Peatsed abiellujad teavitasid oma järeltulijad uudisest perekonna koosolekul.

"Nad olid väga rõõmsad," kinnitab Karmel. Naine räägib, et alguses plaanisid nad abiellumist rohkem omavahelise sündmusena, aga siis otsustasid nad ka lapsed üritusse kaasata.

"Mõtlesime, et tegelikult on ju tore, et meil on 20 aastat läinud hästi. Me oleme kasvatanud üles neli last ja oleks ju tore, kui nemad ka näeksid, kuidas asjad õigesti käivad."

Karmelil ja Raidil on ühised lapsed Karl Elmar ja Karoliina Josefiine. Raidil on eelmisest abielust lapsed Henry ja Helen. Abiellumist tähistati pereringis.

"See oli nii plaanitud just sellepärast, et tavaliselt on meil oma lähedaste jaoks pigem vähe aega. Me tahtsime väga olla koos oma vanemate ja lastega," seletab Karmel, et suure ja uhke pulma korraldamine neil mõttesse ei tulnud.