Karmen Killandi Foto: Teet Malsroos
Inimesed
23. mai 2016, 16:35

PALJU ÕNNE! Teledaam Karmel Eikner sai tanu alla ja vahetas nime (39)

“Meil täitus 20 aastat ja mõtlesime, et võiks seda niimoodi tähistada,” räägib telenägu Karmel Eikner (45), kes abiellus möödunud reedel pikaaegse elukaaslase Rait Killandiga (49).

Kuigi koos on elatud juba paarkümmend aastat ning üheskoos lapsedki üles kasvatatud, polnud pikaaegsed elukaaslased Karmel Eikner ja Rait Killandi seni abiellumiseni jõudnud. “Pole seda õiget hetke olnud,” tõdeb Karmel, kes nüüd kannab perekonnanime Killandi.

Idee abiellumiseks tuli tema sõnul Raidilt ja oli ajendatud paari ühisest juubelist – nimelt on Karmel ja Rait juba 20 aastat koos elanud. Karmel kinnitab, et tema jaoks on abielu rohkemat kui paber. “Ma olen selle koha pealt väga konservatiivne, sest ma arvan, et traditsioonid hoiavad peret koos. Loomulikult on see kõikide vaba valik, kuidas nad otsustavad oma elu elada, aga minule sellised positiivse tähendusega traditsioonid nagu pulmad ja abiellumine meeldivad,” seletab naine.

Karmeli ja Raidi lastele tuli vanemate pulmauudis üllatusena. Peatsed abiellujad teavitasid oma järeltulijad rõõmsast uudisest perekonna koosolekul. “Nad olid väga rõõmsad,” kinnitab Karmel. Naine räägib, et alguses oli abiellumine rohkem tema ja Raidi omaette plaan, aga siis otsustasid nad ka lapsed üritusse kaasata. “Mõtlesime, et tegelikult on ju tore, et meil on 20 aastat läinud hästi. Me oleme kasvatanud üles neli last ja oleks ju tore, kui nemad ka näeksid, kuidas asjad õigesti käivad.”

Karmelil ja Raidil on ühised lapsed Karl Elmar ja Karoliina Josefiine. Raidil on eelmisest abielust lapsed Henry ja Helen. Abiellumist tähistati pereringis. “See oli nii plaanitud just sellepärast, et tavaliselt on meil on oma lähedaste jaoks pigem vähe aega. Me tahtsime väga olla koos oma vanemate ja lastega,” seletab Karmel, et suure ja uhke pulma korraldamine neil mõttesse ei tulnud.

Esiplaanil Rait Killandi Foto: Arno Saar