Jüri PootsmannFoto: Stanislav Moškov
Inimesed
23. mai 2016, 06:00

Jüri Pootsmann mängib "Padjaklubis" iseennast (57)

"Tore on vahepeal peale laulmise midagi muud teha," tunnistab Jüri Pootsmann, kes homme teleseriaalis "Padjaklubi" iseendana üles astub.

Jüri tõdeb, et iseenda mängimine polnudki nii lihtne. "See pani mõtlema, milline ma olen, jälgisin ennast rohkem. Raske oli iseendaks jääda," nendib ta.

"Aga kui ma teadustasin endale, et ma peangi mina ise olema, oli lihtsam." Mingeid ettekirjutusi, kuidas eurolaulik end kehastama peaks, võttetiim talle ei teinud.

Osa teleseriaalis tuli Jüri sõnul väga pingevabalt. Närvikulu oli märksa väiksem kui laval publiku ees üles astudes. "Seltskond oli nii tore," kiidab Jüri.

"Ja minul oli tore vahepeal peale laulmise midagi muud teha."

Näitlemisega on laulja kokku puutunud varemgi. Nimelt tegi ta kooli ajal teatrit. "Meil oli tore väike grupp, olen Raplas paaris etenduses kaasa teinud," seletab ta.

Mullu jõulude ajal astus Jüri koos Elina Borniga üles Salme kultuurikeskuse muusikalavastuses "Tooma jõululegend". Noormees ei välista, et teda võib tulevikuski laval taas näitlemas näha. "Oleneb, mis rolli pakutakse," muigab Jüri.