Ilusüst keeras naise ülahuule tuksi.Foto: Botched
Inimesed
21. mai 2016, 06:00

Ilusüst keeras naise ülahuule tuksi (6)

Soov saada endale sama täidlased huuled nagu Angelina Jolie’l (vasakul) lõppes ameeriklannale krahhiga. "Ma pole saanud kümme aastat suud sulgeda," tunnistas 30aastane Keara (paremal) tõsielusarjas "Botched" ("Rikutud kehad").

Naine tahtis oma välimust armusuhte purunemise järel täiustada ning ema Michelle kinkis talle jõuludeks kosmeetilise protseduuri. "Ütlesin emale, et tahan Angelina Jolie huuli, ja tema ütles, et see on väga lihtne," räägib Keara saates.

Kliinikus, kuhu Keara pöördus, soovitas õde talle ülahuulde silikooni süstimist. Ent kohe pärast süstimist mõistis naine, et midagi on valesti. Huul oli prunti läinud üksnes külgedelt. Õudusunenägu jätkus: aasta-aastalt läks ülahuul üha rohkem punni.

Keara ja Michelle osalesid telesarjas "Botched", kus arstid untsuläinud ilulõikuste ohvreid aitavad. Arstid leidsid, et naine kannatab granuloomi all. See on koemass, mida keha hakkab tootma reaktsioonina võõra aine sissetungile. Õnneks suutsid spetsialistid Keara ülahuule taas normaalseks opereerida.

Ema Michelle pihtis, et tunneb end tütre elu rikkujana. "Keara pole enam see inimene, kes ta enne oli. Ta oli alati nii seltskondlik. Selline, kellega tahad linna peale lõbutsema minna. Ja ma jäin temast ilma."