ABBA mees Björn Ulveaus: meil polnud motivatsiooni jälle kokku tulla.Foto: Aldo Luud
Inimesed
17. mai 2016, 06:00

ABBA mees Björn Ulveaus: meil polnud motivatsiooni jälle kokku tulla

"Meil polnud enam motivatsiooni niimoodi kokku tulla. Jah, pakkumisi on olnud," tunnistas "Ringvaatele" antud eksklusiivintervjuus ABBA asutajaliige Björn Ulveaus.

Reporter Karmel Eikner uuris Björnilt, kas vastab tõele, et menubändile on pakutud lausa miljard dollarit, et nad taas kokku tuleks.

"See, millest teie räägite, tähendanuks aastapikkust tuuri ja sponsorüritusi. Kohutav! Me neljakesi koos ütlesime, et ei tee seda."

ABBA sai maailmakuulsaks aastal 1974, kui võitis ülekaalukalt Eurovisioni lauluvõistluse. "See oli väga pingeline ja ma olin väga närvis," tunnistas Ulveaus.

"Meie võidu järel algas kaos meedia ja muuga. Mäletan võidujärgset hommikut hästi. Ärkasin väga vara ja siis jõudis mulle kohale, mis juhtunud oli. Päev varem olime me tundmatu bänd Rootsist," rääkis Björn ja ütles, et Eurovisioni võit muutis tema elu täielikult.

Kui tihti bändiliikmed praegu üksteist näevad? "Bennyt näen ma tihti, sest me töötame koos. Frida elab Šveitsis, aga kui ta Rootsis käib, saame ikka kokku. Agnethaga on meil kolm lapselast, seega kohtume tihti," ütles ta.