Petra Mede ja Måns ZelmerlöwFoto: AFP / Scanpix
Üritused
16. mai 2016, 11:24

EUROVISION LÄBI HUUMORIPRISMA: loe Petra ja Månsi parimaid nalju! (7)

Möödunud nädalal Stockholmis peetud Eurovisioni lauluvõistluse õhtujuhid Petra Mede ja Måns Zelmerlöw viskasid nii kahes poolfinaalis kui finaalkontserdil ohtralt huumoripärleid, mis publiku laginal naerma ja plaksutama panid. Toome neist parimad välja.

Petra Mede: "Kolm pikka aastat on möödunud, kuid lõpuks on Eurovision tagasi Rootsis!"

Petra Mede: "Palun, palun, palun ärge plaksutage rohkem ja toitke Månsi egot!"

Petra Mede: "Ohhoo, selline soe vastuvõtt! Ma ei pruugi küll olla Eurovisionit võitnud rahvusvaheline seksisümbol, aga vähemasti ma olen Petra Mede."

Petra Mede ja Måns Zelmerlöw Foto: AFP / Scanpix

Måns Zelmerlöw: "Eurovisioni rakendus on hiilgav ja lihtne – nagu sina, Petra!"

Petra: "Need, kes esimest korda Eurovisioni jälgivad, mõtlevad kindlasti, et kes on see kaunis naine, kes laval seisab." Mans: "Ja seda, miks poeg ta kõrval seisab!" Petra: "Ja miks ta lihtsalt vait ei jää ja laulma ei hakka!"

Petra Mede ja Måns Zelmerlöw Foto: AFP / Scanpix

Petra: "Kui naaberriikidelt maksimumpunkte saada, siis see häbistab teie maa laulu. Kui aga Rootsi saab Norralt 12 punkti, on see lihtsalt hea maitse!"

Petra: "Kui Eurovision saab uue tšempioni, siis saab Månsist taas tavaline Måns Zelmerlöw. Kas sa tead, mida see tähendab?" Måns: "Siis ma saan taas süsivesikuid süüa!"

Petra: "Meil on kõige viisakam publik üldse! Ma käisin eile Euroklubis peol, kus mind ümbritses palju fänne ja mitte üksi mees ei tikkunud mulle ligi (tegi kurba nägu). Kas sinuga oli sama, Måns?" Måns: "Eee..Hästi."