Sir Tim Rice 2016. aasta jaanuaris.Foto: Vida Press
Inimesed
16. mai 2016, 10:48

Sir Tim Rice hülgas raseda kallima (1)

„Lõvikuninga“ ja „Evita“ muusikalide libretistina tuntud Sir Tim Rice läks lühikese armusuhte järel lahku oma noorest kallimast, kes on temast rase.

The Telegraphi teatel on näitekirjanik ja kunstiajaloolane Laura-Jane Foley Rice’ist 38 aastat noorem. Foley on kinnitanud, et Rice on tulevase lapse isa. See on vanameistrile neljas järeltulija. Väidetavalt algatas lahkumineku Sir Tim, kelles tekitanud õudust mõte, et ta saab nii küpses eas isaks.

Lehe andmeil tutvusid Rice ja Foley juba 15 aastat tagasi, kuid hiljem viisid ühised sõbrad nad teatrimaailmas kokku. Järgnes internetiflirt, mullu novembris sai aga alguse tõeline armusuhe. Väidetavalt teatas Laura-Jane 71aastasele Timile rasedusest jaanuaris, kuid nüüdseks on nende teed lahku läinud.

„Suhe lõppes veebruari lõpus,“ rääkis naine Daily Mailile. „Laps peaks sündima oktoobris. Vaatamata loomulikule kurbusele suhte lõppemise üle ootan pikisilmi emaks saamist lapsele, keda ma juba väga armastan.“ Rohkem ei soovi Laura-Jane seda erateemat kommenteerida.

Rice olevat põhjendanud soovimatust rohkem lapsi saada rahapuudusega. „Ma ei tohi enam lapsi saada, see ajab mu pankrotti,“ olnud mehe sõnad. Ometi hinnatakse tema varandust 150 miljonile naelsterlingile ehk 190 miljonile eurole.

Eksabikaasa Jane’iga on Timil kaks täiskasvanud last. Nad läksid lahku 1990. aastal, kui ilmnes, et Rice’il oli 12 aastat salasuhe Eva Peroni osatäitja Elaine Paige’iga. Abielu on tänini ametlikult lahutamata. Lisaks on staarlibretistil 16aastane tütar, kelle ema on kunstnik Nell Sully.