«Kolm last võiks küll igas peres olla. Ja küllap me ka sinna kunagi jõuame,» on peaminister Taavi Rõivas lubanud head eeskuju näidata.Foto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
13. mai 2016, 06:00

KÕLAKAD PURUSTATUD: Luisa Värk ei ole lapseootel (12)

Peaminister Taavi Rõivas lükkas eilsel valitsuse pressikonverentsil ümber algselt portaalis Buduaar.ee avaldatud väite, et tema elukaaslane Luisa Värk ootab teist last. Küll aga kinnitas Hannes Hanso, et nende perre on juulis oodata viiendat last.

"Umbes sagedusega iga kuue kuu tagant näen ma selliseid uudiseid lehes. Mul peaks siis juba rohkem lapsi olema kui Hannes Hansol. Mõelege järele, kust need allikad tulevad või kes selliseid asju välja mõtlevad," kõlas Rõivase soovitus ajakirjanikele.

Küll aga võttis lapsesaamise kohapealt sõna Rõivase vasakul käel istunud kaitseminister Hannes Hanso, kelle perre on suvel oodata ka viiendat. "Mina võin kinnitada, et juulis ootab meie pere tõesti lisandust ja see on väga tore uudis."

2015. aastal presidendi vastuvõtul Õhtulehele antud videointervjuus paljastas peaminister Taavi Rõivas, et tema ja ta kallima Luisa Värgi tütar Miina ­Rihanna ihkab endale kaht õde ja kolme venda. Peaminister märkis aga toona, et nii palju põnne nende perre siiski oodata ei ole.

"Ma ei ole päris kindel, kas me nii paljuks võimelised oleme, aga kolm last võiks küll igas peres olla. Ja küllap me ka sinna kunagi jõuame," lubas peaminister head eeskuju näidata. Paari esimene laps, tütar Miina Rihanna sündis 23. veebruaril 2009. aastal.

Sarnane beebikõlakas levis mai alguses ka presidendi abikaasa Ieva Ilvese kohta, kelle seljas tundus kleit Narva visiidi ajal natukene kitsas.