Luisa Värk ja Taavi RõivasFoto: Tiina Kõrtsini
Inimesed
12. mai 2016, 10:14

Muudetud kell 13.38!

KÕLAKAD PURUSTATUD: Taavi Rõivas ja Luisa Värk perelisa ei saa (47)

Anonüümseks jääda soovinud allikas väitis portaalile Buduaar.ee, et Taavi Rõivase elukaaslane Luisa Värk on beebiootel ning peaministri perre peaks teine laps sündima sel sügisel. Peaminister Rõivas lükkas aga tänasel valitsuse pressikonverentsil kuulujutu ümber.

"Umbes sagedusega iga kuue kuu tagant näen ma selliseid uudiseid lehes. Mul peaks siis juba rohkem lapsi olema kui Hannes Hansol. Mõelege järele, kust need allikad tulevad või kes selliseid asju välja mõtlevad," kõlas Rõivase soovitus ajakirjanikele tänasel valitsuse pressikonverentsil.

2015. aastal presidendi vastuvõtul Õhtulehele antud videointervjuus paljastas peaminister Taavi Rõivas, et tema ja ta kallima Luisa Värgi ühine tütar Miina Rihanna ihkab endale kahte õde ja kolme venda.

Luisa Värk ja Miina Rihanna 2015. aasta novembris. Foto: Alar Truu

Peaminister märkis aga toona, et nii palju põnne nende perre siiski oodata ei ole. "Ma ei ole päris kindel, et kas me nii paljuks võimelised oleme, aga kolm last võiks küll igas peres olla. Ja küllap me ka sinna kunagi jõuame," lubas peaminister ise head eeskuju näidata.

Paari esimene laps, tütar Miina Rihanna sündis 23. veebruaril 2009. aastal.

Peaministri pere veebruaris kaitsejõudude paraadil. Foto: Alar Truu

Sarnane beebikõlakas levis mai alguses ka presidendi abikaasa Ieva Ilvese kohta, kelle seljas tundus kleit Narva visiidi ajal natukene kitsas.