Sergei Lazarev EurokülasVideo: Merili Luuk
Üritused
12. mai 2016, 08:29

ÕHTULEHE GALERII JA VÄLKINTERVJUU | Eurovisioni suurfavoriit Sergei Lazarev: loodame, et ma võidan! (20)

Eile õhtul esines Stockholmi kesklinna püsti pandud eurokülas Venemaa eurolaulja Sergei Lazarev. Mees esitas küll vaid ühe laulu, milleks oli muidugi tema eurohitt "You're the Only One", kuid rahvas laulis ja möllas kaasa.

Kui Lazarev lavalt maha astus, kogunes hunnik fänne ja ajakirjanikke lava taha, et mehelt intervjuusid saada ning temaga kasvõi mingisugunegi selfie teha.

Sergei käitus nagu tõeline staar - haaras paremalt ja vasakult telefone, poseeris neisse, andis autogramme, jagas ka intervjuusid. Ühel hetkel nägi ta tuttavat seltskonda, kuid mõni fänn oli veel pildist ilma ja nii jäid Õhtulehe reporterid ühtäkki trügivate fännide ja tõuklevate kaamerameeste vahele kinni. Lõpuks õnnestus meil aga siiski Sergeilt uurida, kui enesekindel ta on ja kas võit läheb sel aastal Venemaale.

Sergei Lazarev Eurokülas Foto: Katharina Toomemets

"Olen täiesti enesekindel. Olen nii rõõmus, et publikule meeldib minu esitus ning nad laulsid minuga kaasa. See on fantastiline!"

Mida Sergei enne finaali ette võtab? "Mul on palju intervjuusid, esitusi, pildistamisi. Mul ei ole vaba päeva. Ma töötan veel oma esituse kallal, parandan detaile ning tõsi – mul ei ole aega puhata."

Kas võidad? "Ma ei tea. Loodame!"

Venekeelses intervjuus tunnistas Lazarev, et Eurovisionil on uhke tunne olla. "Siin esindame oma riike. On suur au esindada oma maad läbi muusika. Oleme siin kõik muusika pärast, selleks, et ühineda. See ongi meie loosung siinsel Eurovisionil: "Come together". Oleme sõbrad ja samas võistlejad," arvas ta. 

Missugune laul talle endale aga meeldib? "Olen samasugune võistleja nagu teisedki. Ma ei saa öelda, kas Jamala või keegi teine on parem. Sel aastal on siin väga palju häid laule ja esinejaid. Aga lõpuks hääletab vaataja. Meie oleme lihtsalt võistlejad."